Alles op rij van A tot Z

Hartelijk dank voor uw interesse!

Op deze pagina vindt u alle informatie over ons bungalowpark. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, extra informatie wensen te ontvangen of willen reserveren, dan kunt u op de knop CONTACT of RESERVEREN klikken of ons telefonisch benaderen. Onze reserveringsafdeling staat de gehele week voor u klaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij wensen u veel plezier met de voorbereiding van uw vakantie.
Graag tot ziens!


Op al onze reserveringen c.q. huurovereenkomsten gelden de Recron voorwaarden landrecreatie 2003 welke zijn gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van Midden Gelderland te Arnhem.

Aansprakelijkheid

Krachtens de, op dit bungalowpark geldende, Recron Voorwaarden kan Het Verscholen Dorp niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwonding van personen, tijdens of ten gevolg van het verblijf op het recreatiepark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen of sluiten van voorzieningen/faciliteiten op het park.

Afval

Deponeer uw afval in de containers die op het park verspreid staan. We verzamelen gescheiden afval met betrekking tot glas en oud papier. De glasbak en papierbak staan achter de wasserette. De container voor het overige huisvuil bevindt zich rechts naast het receptiegebouw.

Attractieparken

Aan de receptie zijn een groot aantal folders van attracties, dierenparken en musea aanwezig. Mocht u meer inlichtingen willen, dan zijn onze receptie medewerkers u graag van dienst, om u nadere informatie te verstrekken over bijvoorbeeld de vele mogelijkheden in de omgeving.

Barbecue

Barbecueën bij uw accommodatie is uitsluitend toegestaan met inachtneming van de volgende regels:
• Gebruik een veilige barbecue
• Plaats de barbecue niet op een zachte ondergrond (bv. het gras) maar kies een stevige standplaats (bij voorkeur uw terras)
• Houd brandblusmiddelen bij de hand
• Gebruik aanmaakblokjes en geen spiritus. Gesprokkeld hout uit het bos is niet toegestaan
• Laat de barbecue na gebruik 12 uur afkoelen
• Het gebruik van vuurkorven is helaas niet toegestaan

Belangrijke telefoonnummers

• Bereikbaarheid beheerder : De beheerder is buiten de receptieopeningstijden in dringende gevallen te bereiken middels telefoonnummer : 0341 - 820227 u wordt dan door middel van een keuzemenu direct doorverbonden met de beheerder.
• Apotheek : Boerhaavelaan 14, Harderwijk : 0341-414341. Voor de dienstdoende apotheek in het weekend kunt u terecht bij de receptie.
• Arts : Huisartsenpraktijk Drielanden, Bazuindreef 25, Harderwijk, Telefoonnummer : 0341-434643 van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 17:00 en 08:00 uur, in het weekend en tijdens feestdagen dient u de huisartsenpost te bellen : 0900-3410341.
• Tandarts : Dr. Van de Brink, Bazuindreef 21, Harderwijk : 0341-414585.
• Dierenarts : AnimalCare Dierenartsen, Verkeersweg 29, Harderwijk : 0341-415765.

Breuk

Breekt u een onderdeel van de kleine inventaris (glaswerk, servies, koffiekan etc.) meld het dan tijdens de openingsuren bij de receptie. Tegen een vergoeding ontvangt u de aanvulling van de inventaris. U kunt dit ook bij vertrek melden, dit zal dan worden verrekend met de, door u achtergelaten, waarborg.

Fietshuur

Fietsen kunt u huren aan de receptie. De prijs bedraagt € 8.50 per dag en € 37.50 per week. De fietsen zijn ook voor enkele uren/dagdelen te huren, informeer hiervoor bij de receptie van het bungalowpark. Fietsroutes zijn, bij de huur van fietsen, aan de receptie verkrijgbaar. Wij adviseren u om de fietsen van te voren te reserveren.

Opmerkingen

Misschien heeft u ondanks onze goede zorgen, toch op- en aanmerkingen, neemt u dan direct contact op met de directie. Zij zullen samen met u graag naar een bevredigende oplossing zoeken. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, vraagt u de directie dan een rapport op te stellen dat door u beiden ondertekend wordt. Dit rapport kunt u tot uiterlijk 1 maand na uw vertrek opsturen naar Het Verscholen Dorp, Boslaan 2, 3847 LT Harderwijk. Alleen dan worden uw klachten verder in behandeling genomen. Na deze termijn is het niet meer mogelijk.

Storingen

Wordt u onverhoopt tijdens uw verblijf geplaagd door technische storingen, geef deze dan op bij de receptie, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Indien de receptie gesloten is, kunt u in uiterste noodgevallen de beheerder informeren middels telefoonnummer : 0341 - 820227, u wordt dan door middel van een keuzemenu direct doorverbonden met de beheerder.

Taxi/openbaar vervoer

• Taxi : Bochove tel.: 0341-412424.
• Openbaar vervoer : Bij de receptie kunt u informeren naar een dienstregeling of u kunt gebruik maken van het landelijke reisinformatienummer : 0900-9292 (70ct. per minuut) U kunt ook de volgende links van de NS www.ns.nl en van het busvervoer www.9292ov.nl aanklikken.
• Regio taxi : Noord-Veluwe 0900-0276 (minimaal 1 uur voor vertrek reserveren)

 

Tennisbaan

Het gebruik van de tennisbaan is gratis. Het gebruik van de tennisbaan dient u vooraf wel even te reserveren bij de receptie. Hier kunt u tevens de sleutel van de tennisbaan afhalen.Tennisballen en rackets zijn te huur aan de receptie ad € 7.50 per set.

Veiligheid

Om uw vakantie niet in een teleurstelling te laten uitmonden, dient u geen geld of waardevolle spullen in uw auto of accommodatie achter te laten tijdens uw afwezigheid!

Waslijnen

I.v.m. het bosrijke karakter van ons park is het niet toegestaan waslijnen te spannen buiten uw accommodatie. Voor het drogen van uw was kunt u gebruik maken van het droogrek in de accommodatie of de droogtrommel in de wasserette.

Wasserette

Munten zijn verkrijgbaar aan de receptie. Wasmunt ad € 5.- Wasmunt met wasmiddel ad € 6.00. Wasdroger ad € 5.-.

Ziekenhuis
 • St. Jansdal: Wethouder Jansenlaan 90, Harderwijk, tel.: 0341-463911
  • Sophia Ziekenhuis: Dr. Van Heesweg 2, Zwolle, tel.: 038-4245000
  • Isala klinieken: Groot Wezenland 20, Zwolle, tel.: 038-4245000
Aankomst

Op de aankomstdag kunt u vanaf 15.00 uur in uw accommodatie terecht. De receptie is geopend tot 17.00 uur (17.30 uur op vrijdag). Wanneer u niet binnen openingstijden van de receptie kunt inchecken dan verzoeken wij u vriendelijk dit minimaal 5 dagen voor aankomst aan ons te melden. De sleutel van de accommodatie kan dan verkregen worden d.m.v. een sleutelkluis. Hiervoor dient echter wel de volledige betaling (incl. waarborg) van uw reservering aan ons voldaan te zijn. Is uw accommodatie bij aankomst niet schoon, meld dit dan onmiddellijk bij de receptie. Wij kunnen dan direct handelen zodat uw accommodatie alsnog goed wordt schoongemaakt. Na controle van de inventarislijst kunt u voor eventuele aanvullingen terecht bij de receptie.

Aantal personen

Het aantal personen wat toegestaan is in de accommodatie mag niet worden overschreden.

Alarm

Bij calamiteiten dient u direct de receptie te waarschuwen. Indien de receptie gesloten is, kunt u het parkmanagement dag en nacht waarschuwen middels telefoonnummer : 0341 - 820227 u wordt dan door middel van een keuzemenu direct doorverbonden met de beheerder.
• Algemeen alarmnummer : 112.
• Ambulance : Waarschuw de receptie/beheerder of bel 112.
• ANWB : Wegenwacht telefoonnummer : 088-2692888.
• Brand : Brand en andere calamiteiten direct melden bij 112 en de receptie/beheerder informeren. Overdag op het nummer 0341-820227 en ’s avonds op hetzelfde nummer. U wordt dan d.m.v. het indrukken van de keuzetoets 2 direct doorverbonden met de beheerder.
• Diefstal : Diefstal direct melden bij de receptie/beheerder. Deze neemt dan contact op met de plaatselijke politie.

Bedlinnen

Het gebruik van bedlinnen is verplicht. U kunt deze zelf meenemen of bij ons huren. Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. De dekbedden zijn synthetisch. Blijft u langer dan een week, dan kunt u na één week (tijdens de openingstijden van de receptie) uw bedlinnen tegen een vergoeding van € 7.50 per persoon, per pakket inwisselen. Wij adviseren u om het bedlinnen van te voren te reserveren.

Benzinepomp

De dichtstbijzijnde benzinepomp is het Shell pompstation aan de Oranjelaan 46 (ca. 1 km).

Energiebesparing

Ook in ons park proberen wij zuinig te zijn met energie. U kunt ons daarbij helpen door ’s avonds de gordijnen te sluiten en ’s nachts de verwarming lager te zetten. Tevens wordt u verzocht bij het, voor langere termijn verlaten van de bungalow/het chalet, de verwarming lager te zetten en de lichten uit te doen.

Gevonden voorwerpen

Indien u iets heeft gevonden of verloren, verzoeken wij u dit te melden bij de receptie.

Internet, Wi-Fi

Tijdens uw vakantie uw e-mail checken, informatie op internet zoeken of de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto’s? Dat kan! Bungalowpark Het Verscholen Dorp biedt u GRATIS toegang tot snel draadloos internet. De code voor het gratis Wifi is in de bungalow aanwezig. Let op, niet in alle chalets is geen internet beschikbaar.

Huisdieren

Per bungalow/chalet is er één huisdier toegestaan. Honden behoren in het park aan de lijn gehouden te worden en buiten het park uitgelaten te worden. Tevens verzoeken wij u om uw huisdier niet op de bedden, banken en stoelen toe te laten. De toeslag per huisdier is € 10,- per weekend of midweek en € 15,- per week . Vlooienbanden zijn verplicht. Het is niet toegestaan om huisdieren alleen in de accomodatie achter te laten.

Openhaard

Voor de openhaard is het alleen toegestaan haardblokken gebruiken, deze zijn te koop bij de receptie en kosten € 2.50 per blok. Hout stoken is verboden i.v.m. bosbrandgevaar. Tevens vragen wij u de open haard schoon achter te laten. Wilt u hiervoor niet de stofzuiger gebruiken?

Parkeren
 • Snelheid : in het belang van uzelf en de andere gasten, verzoeken wij u vriendelijk stapvoets te rijden op het park.
 • Auto’s : één auto per accommodatie (8 persoons bungalow twee auto's). U kunt overige auto’s parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen buiten het park.
 • Slagboom : de slagboom is er voor uw rust en veiligheid. Waarschuwing : er kan slechts één auto passeren. U bent zelf verantwoordelijk voor schade die ontstaat bij onvoldoende afstand houden en onjuist gebruik van de keyprocessor. De slagboom is 24 uur per dag in werking.

Partytenten/tenten

Het gebruik van kindertenten, gewone tenten en partytenten zijn op dit park niet toegestaan.

Post

Binnengekomen post voor onze gasten wordt in de postvakjes, onder de eerste letter van uw achternaam, bij de receptie gelegd. Uitgaande post kunt u aan de receptie afgeven.

Postkantoor

Primera / Postagentschap Nassaulaan 20, Harderwijk : 0341-412323.

Receptie

Openingstijden : maandag tot en met zondag van 09.00 tot 17.00 uur (vrijdag 17.30 uur). In de winterperiode is de receptie op zondag gesloten.

Rust

Rust is een van de belangrijkste kwaliteiten van ons park en we moeten dan ook iedereen vragen om al het mogelijke lawaai te vermijden. Radio’s, tv's, muziekinstrumenten etc. dienen buiten uw accommodatie niet hoorbaar te zijn.

Vertrek

Wilt u bij vertrek de verwarmingsthermostaat terug draaien op 10 graden Celsius, ramen en deuren sluiten? Wij verzoeken u vriendelijk om tot 10.00 uur uit te checken bij de receptie.

 • U dient er voor te zorgen dat het servies en bestek schoon in de kastjes staat/ligt en afval verwijderd is.
 • Graag de vuilnis in de daarvoor bestemde containers op het park deponeren.
 • Wilt u de koelkast schoon en leeg achterlaten
 • De open haard schoon achterlaten. Wilt u hiervoor niet de stofzuiger gebruiken.
 • Het gehuurde beddengoed afhalen en in de hal van uw bungalow achterlaten.
 • Uw SEP card, bungalowsleutel en waarborgformulier kunt u bij vertrek afgeven bij de receptie. Indien de receptie gesloten is, kunt u dit alles deponeren in de brievenbus bij het woonhuis naast de receptie.
 • Uw waarborg wordt, na eventuele verrekening met breuk, per bank aan u geretourneerd.
 • Indien u na sluitingstijd van de receptie wenst te vertrekken. U dient dan evt. breuk voor vertrek, tijdens de openingstijden, af te rekenen.
Zwembad

Het gebruik van ons verwarmd buitenzwembad (van eind mei tot begin september geopend) is voor onze gasten gratis. Het zwemmen zonder begeleiding voor ongeoefende zwemmers en het zwemmen voor 09.00 uur en na 21.00 uur is niet toegestaan.

Vragen

Met al uw vragen kunt u terecht bij de receptie, telefonisch bereikbaar op het nummer : 0341 – 820227.