Dit moet u weten

Flexibel en ongedwongen met kinderen, veel beter dan een hotel

Bij ons geniet u van de ruimte zowel binnen als buiten, de kinderen kunnen zich uitleven en buiten spelen zodat u de rust voor u zelf behoudt. In onze bungalows en chalets hoeft u niet elke avond aan een diner met meerdere gangen deel te nemen, met een eigen keuken in uw bungalow of chalet bepaalt u zelf, wat en wanneer u eet. Elke avond op zoek naar een restaurant en proberen een plek te bemachtigen is ook niet altijd ideaal. Mocht u echter wel een keer uit eten willen in één van de vele gezellige restaurantjes die Harderwijk rijk is, dan zijn onze medewerkers u vanzelfsprekend graag van dienst met restaurantsuggesties en we maken desgewenst ook graag een reservering voor u bij het uitgekozen restaurant.

Speelplaats, tennisbaan en zwembad

Natuurlijk heeft bungalowpark Het Verscholen Dorp een gezellige speelplaats, waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken. Is dat niet leuk, dat u gezellig met uw kinderen kunt ravotten in de speeltuin? Of leuk een watergevecht houden? Of wat dacht u ervan om door uw kinderen uitgedaagd te worden op de tennisbaan? Ook rondom de bungalows en chalets is er genoeg plaats, zodat kinderen buiten kunnen spelen, terwijl u vanaf het terras met een lekkere versnapering binnen handbereik, heerlijk kunt toekijken!

Ideale ligging van bungalowpark Het Verscholen Dorp te Harderwijk, natuurlijk op de Veluwe

De bungalows en chalets zijn rondom vrij en voor kinderen is er genoeg plek om te spelen. We zouden natuurlijk niet Het Verscholen Dorp heten, als het bungalowpark niet verscholen in het bos van Harderwijk, midden in de natuur zou liggen! Maar niet alleen qua vrijheid is de ligging van Het Verscholen Dorp ideaal. U heeft direct aan de ingang van het bungalowpark een fiets-en wandelpad, u fietst of wandelt daarom vanuit het park zo de bossen van de Veluwe in! Indien u of uw kinderen gek zijn op water, dan is het Veluwemeer (hemelsbreed) slechts 2 km van ons vandaan, Strand Horst is de perfecte plek om van het water te genieten of te leren surfen of kitesurfen. Ook vissen met uw kinderen kan een hele leuke activiteit zijn, bij de jachthaven Horst kunt u kleine motorbootjes huren.

Aan de attractieparken ontkomt u ook niet, gezellig!

Naar het Dolfinarium kunt u fietsen, zo dichtbij is het, maar 2 km! De kinderen zullen zich verheugen om de dolfijnen, walrussen, zeehonden en andere zeedieren te zien schitteren in de verschillende shows of in hun natuurlijke leefomgeving. Een veel spannender alternatief is natuurlijk Walibi Holland, hier zult u de meest spannende ritten in een achtbaan beleven, laat u zich niet kennen in het bijzijn van uw kinderen? Gewoon instappen!! Maar ook op afstanden van maximaal 45 minuten rijden vindt u: dierenpark Amersfoort, de ApenheulKoningin Juliana torenPaleis het LooBatavia werfZuiderzee museumOpenlucht museumBurgers ZooNationaal Park Hoge Veluwe en nog veel meer interessante bezienswaardigheden… heeft u even? Dan kunt u op de receptie langs komen om al de folders te bekijken en zich door onze receptiemedewerkers laten adviseren!

Neem uw hond gerust mee op vakantie!

Hoera, vakantie! En de hond? Die gaat natuurlijk mee. Laat uw trouwe viervoeter niet thuis maar neemt u hem of haar gerust mee naar Het Verscholen Dorp. Lekker struinen over de heide of door de bossen met uw maatje aan uw zijde. Er zijn zelfs een aantal gebieden nabij het bungalowpark waar uw hond los mag lopen:

Het Strokelbos ligt aan de Leuvenumse weg nabij Het Verscholen Dorp. Het is het enige natuurgebied in de omgeving van Harderwijk waar honden echt los kunnen rennen en spelen. Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel De Ark. Parkeren kunt u gratis op de parkeerplaats aan de Plaggenweg. Vanaf deze parkeerplaats starten verschillende wandelroutes.

De Ermelosche Heide is een droge, open heide, omgeven door bos. De heide wordt het hele jaar begraasd door een schaapskudde met Veluwse Heideschapen. Hierdoor zijn loplopende honden niet toegestaan tussen 8.00 en 16.00 uur. Buiten deze tijden mogen honden bijna overal loslopen.

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) zijn honden natuurlijk welkom op alle recreatiegebieden van RGV. Maar er is ook een strand waar u met uw hond het hele jaar kunt genieten van het water en het strand. Hét Hondenstrand bij het Erkemederstrand in Zeewolde, dat mag u natuurlijk niet missen! Los lopen, graven, zwemmen en ravotten aan het strand. Het Hondenstrand is het middelste gedeelte van het 3 km lange strand en is “the place to be” voor u en uw viervoeter. Het Hondenstrand is 1,5 km lang en een afwisselend terrein. Lange stukken strand, bosjes en gras, van alles te beleven voor uw trouwe viervoeter. Op het Hondenstrand mogen ze het hele jaar los lopen, dus vrijheid blijheid. Er is zelfs een hondenbar waar waterbakken klaar staan en er is keus uit diverse hondenkoekjes. 

Per bungalow/chalet zijn er twee huisdieren toegestaan. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw hond(en) in het park aan de lijn te houden en buiten het park uit te laten. Tevens verzoeken wij u om uw huisdier niet op de bedden, banken en stoelen toe te laten. De toeslag per huisdier is € 10,- per weekend of midweek en € 15,- per week . Vlooienband/behandeling is verplicht