Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Vakantie Veluwemeer

Geniet van een vakantie nabij het Veluwemeer

  • Bungalowpark in Harderwijk
  • Nabij het Veluwemeer
  • Vele watersportmogelijkheden

Wil je vakantie vieren nabij het Veluwemeer?

Dan ben je bij Het Verscholen Dorp aan het juiste adres. Ons bungalowpark ligt op de Veluwe en op steenworp afstand van Veluwemeer in Hanzestad Harderwijk. Op ons natuurrijke park in Gelderland vind je verschillende chalets en bungalows voor maximaal 6 personen. Het zijn dan ook accommodaties ideaal voor een vakantie met het gezin of de familie. Vanaf ons park maak je de mooiste wandelingen langs de oevers van het meer of beoefen je liever een watersport of neem je een heerlijke duik? De mogelijkheden zijn oneindig. Na een dag waterplezier kan je heerlijk ontspannen in jouw comfortabele accommodatie of kies je voor een hapje en drankje bij het restaurant?

 
 

Jouw overnachting nabij het water

Tijdens jouw vakantie bij Het Verscholen Dorp kom je natuurlijk niet alleen voor de prachtige locatie van de vakantiehuizen nabij het Veluwemeer, maar ook voor de huisjes zelf! Bij ons overnacht je in comfortabele bungalows of chalets. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en hebben minimaal twee slaapkamers. Daarnaast hebben alle accommodaties veel ruimte buiten. Hierdoor kan je echt genieten en tot rust komen in de natuur. Wist je dat in bijna alle accommodaties jouw hond ook van harte welkom is? Ideaal, want ook voor honden is een vakantie nabij het Veluwemeer ideaal door de vele wandelroutes en hondenstranden. Wanneer mogen wij je verwelkomen?

Zoek en boek jouw vakantie nabij het Veluwemeer ⤵︎

To do’s vanaf Het Verscholen Dorp

Het Veluwemeer heeft veel te bieden, denk aan een prachtige locatie voor diverse watersporten zoals kitesurfen en suppen. Maar ook heeft het Veluwemeer verschillende stranden waar je heerlijk kunt relaxen en zwemmen. Wist je dat het Veluwemeer gebied ook vele prachtige wandelroutes heeft? Loop bijvoorbeeld de Veluwemeerkust route langs de oevers en door de Veluwse bossen. Vanaf ons park kan je ook ideaal Hanzestad Harderwijk met haar rijke historie bezoeken. Eeuwenoude panden, sfeervolle binnenstad en gezellig terrassen zijn een van de vele kenmerken van Harderwijk. Maar ook Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle zijn een bezoek waard. Ook zijn er vele uitjes voor als het weer te slecht is voor een bezoek aan het Veluwemeer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Theater Harderwijk, Bowling Harderwijk of Schateiland Zeumeren. Kortom, er is altijd wel iets te doen vanuit jouw vakantiehuis nabij het Veluwemeer.

Welke activiteit op het water kiest je?

  • Zwemmen
  • Varen
  • Kitesurfen
  • Vissen
  • Suppen
  • Kajakken
  • Kanovaren
  • Windsurfen
 

Een greep uit onze faciliteiten ⤵︎

    Buitenzwembad

    Verwarmd buitenbad met peuterbad voor de allerkleinsten.

    Restaurant La Famiglia

    Geniet samen van de lekkerste Italinaanse gerechten. 

    Fietsverhuur

    Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving.

    Speeltuin

    Kinderen hier uren lang klimmen en klauteren.

 
 
 

Ontdek de omgeving en de faciliteiten ⤵︎

Wat gasten ons vroegen

Waar kan ik een huisje nabij het Veluwemeer huren?

Bij Het Verscholen Dorp. Ons bungalowpark ligt nabij het Veluwemeer in Harderwijk en is daarom de ideale uitvals basis om het Veluwemeer en de Veluwe te bezoeken. Bij terugkomst wacht een comfortabele bungalow of chalet op je!

Welke watersporten kan ik beoefenen op het Veluwemeer?

Natuurlijk kan je een heerlijke verfrissende duik nemen in het Veluwemeer. Maar ook kan je één van de vele watersporten beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan kitesurfen, suppen, kajakken en windsurfen. Wanneer mogen wij jou verwelkomen op ons park?

Deze blog is misschien wel iets voor jou: