Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Veilig betalen

Veilig betalen

Veilig betalen wanneer je een bungalow of chalet boekt

Visa en MasterCard hebben een systeem ontwikkeld voor veilige betalingen op het internet. Het systeem van veilige elektronische handel is gebaseerd op het principe dat de uitgever van de kaart (bank of spaarbank) de kaart houder kan identificeren, voordat de betaling op het internet wordt geautoriseerd. 

http://verscholendorp.com is aangesloten op dit beveiligingsprotocol, zodat eens de producten of diensten zijn geselecteerd en de gegevens om de aankoop te doen zijn verstrekt, zich een venster opent dat is verbonden met de bank, waarna u gevraagd wordt zich te identificeren.

De gegevens van jouw kaart en uw wachtwoord worden door dit systeem beveiligd (via een SSL-protocol met https-verbinding) vanaf het moment dat deze zijn ingevoerd. Deze gegevens worden in geen geval aan ons verstrekt. 

Zodra de identificatie door de bank is voltooid, informeert het systeem http://verscholendorp.com dat de aankoop gaande is door de kaarthouder. Deze kan dan het proces voltooien. Als de identificatie niet gelukt is, communiceert de entiteit dit aan http://verscholendorp.com en het proces kan kosteloos geannuleerd worden, zonder enige kosten op de creditcard.

Wat is 3D-Secure?

3-D Secure is een veiligheidsdienst of protocol om je te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik van jouw MasterCard of VISA-kaart. Het is een eenvoudig systeem. Aangezien het niet noodzakelijk is om een nieuwe kaart aan te vragen of software te downloaden, zijn er hier ook geen extra kosten mee gemoeid. Ook wel bekend als Verified by Visa en MasterCard SecureCode, zet deze een extra stap in, ter verificatie van uw account, om je te beschermen tegen onbevoegde internetgebruikers. Wilt u meer informatie over het 3D-beveiligde betalingssysteem, klik dan op de MasterCard SecureCode of Verified by Visa.

​Betaling via overschrijving

Als je voor deze methode van betaling kiest, zal je, na de afronding van de reservering, een e-mail ontvangen ter bevestiging met onze bankgegevens. Mocht je deze mail niet ontvangen, dan verzoeken wij jou om de  spamfilters (ongewenste e-mail) te checken of bel ons gerust.

Zodra de reservering is afgerond, zullen wij de reservering behouden gedurende 10 à 14 dagen. Zodra de (aan)betaling is ontvangen, zal de reservering als definitief worden beschouwd. Houd er rekening mee dat er soms 2 tot 4 dagen nodig zijn, afhankelijk van de bank, totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. De kosten van de overboeking zijn meestal voor rekening van jouw bank.

Het is belangrijk dat het reserveringsnummer en/of factuurnummer van de reservering gebruikt wordt als betalingskenmerk. Zo kunnen wij de betalingen snel en correct verwerken.