Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Routebeschrijving

Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING NAAR HET VERSCHOLEN DORP OP DE VELUWE

Maak je gebruik van een GPS-navigatie? Let dan goed op bij aankomst in Harderwijk! Ons bungalowpark is alleen te bereiken via één kant van de Boslaan, namelijk via de Korhoenlaan.  Aan de andere kant is de Boslaan afgesloten, omdat dit een fietspad is. Het beste kun je het adres, Korhoenlaan 1, inprogrammeren.
De Boslaan bevindt zich 20 meter verder aan de linkerkant. Je kunt ook de volgende GPS coördinaten gebruiken, 52,328465, 5,631689, dan gaat het zeker goed!

 
 

Kom je met eigen vervoer naar Het Verscholen Dorp?

dan kun je de volgende routebeschrijving aanhouden: 

Vanuit Amsterdam (A1) en Utrecht (A28): 
Via de A28 naar Zwolle, afrit 12 Ermelo. Aan het eind van de afrit rechtsaf. Op de rotonde de laatste afslag (3/4 rotonde) de Ceintuurbaan op. Na 800 meter rechtsaf (Korhoenlaan). Na 150 meter zie je Het Verscholen Dorp aan de linkerzijde.

Vanuit Zwolle (A28) richting Amersfoort:
Neem afrit 13 Lelystad. Aan het eind van de afrit linksaf richting Apeldoorn (Ceintuurbaan). Na 700 meter op de kruising rechtdoor richting Ermelo. Na 750 meter linksaf (Korhoenlaan). Na 150 meter zie je Het Verscholen Dorp aan de linkerzijde.

Vanuit Hengelo/Enschede (A1) Arnhem (A50):
via de A1 richting Amersfoort. Neem afrit Kootwijk richting Harderwijk (N302). Bij de stoplichten, net voor het viaduct over de (A28) bij Harderwijk linksaf. Na 750 meter linksaf (Korhoenlaan).

Openbaar vervoer 

Wil je met het openbaar vervoer naar bungalowpark Het Verscholen Dorp reizen? Dan kun je het beste de trein nemen tot station Harderwijk. Vervolgens kan je vanaf NS-station Harderwijk een treintaxi nemen (indien je in het bezit bent van treinkaartje of abonnement). De afstand van het station naar Het Verscholen Dorp is ongeveer één kilometer en de rit duurt +/- 5 minuten. Openbaar vervoer reisinformatie: 0900 - 9292 (€1,00/min.) of klik hier voor de reisplanner met het openbaar vervoer.