Tijdelijke verhuur van bungalows en chalets
    Een gevoel van thuiskomen op de Veluwe
    Eigen parkeerplaats naast accommodatie
    Verschillende goede betalingsmogelijkheden

Tijdelijke woonruimte huren in Harderwijk

Ben je tijdelijk opzoek naar woonruimte in de regio Harderwijk? Stop met zoeken. Bij Bungalowpark het Verscholen Dorp bieden wij tijdelijke woonruimte voor je verhuizing, verbouwing, scheiding of andere reden.

Op bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk heb je de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (wintermaanden oktober t/m maart) tegen aantrekkelijke prijzen te huren. De accommodaties zijn gemeubileerd en gestoffeerd, sfeervol en eigentijds ingericht, voorzien van gratis draadloos internet, waardoor een tijdelijk verblijf in één van onze accommodaties prettig toeven is.

Sfeerimpressie van de bungalows & chalets ⤵

 

Huur een centraal gelegen bungalow op de Veluwe

De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:

  • Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde, woning
  • Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
  • Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
  • Een fijne, rustige "time-out" plek tijdens een scheidingsperiode
 
Neem direct contact op
 

Alle comfort met het gemak van thuis

Je kunt als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp jouw auto direct naast de accommodatie parkeren, ook kan je kosteloos gebruik maken van de all-weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Wasserette en receptie met fietsverhuur zijn tegen vergoeding.

Bekijk onze accommodaties
 
Bekijk de omgeving
 

Omgevingsvergunning Harderwijk

Om in aanmerking te komen voor tijdelijke bewoning van een bungalow of chalet (Winter wonen) heb je een omgevingsvergunning van de gemeente Harderwijk nodig. Een omgevingsvergunning voor het tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan kan alleen worden verleend als je voldoet aan de randvoorwaarden die daarvoor gelden. Je kunt de ‘tijdelijke omgevingsvergunning’ online aanvragen via het Omgevingsloket.nl. Houd jouw DigiD-inloggegevens bij de hand. Meer informatie kun je verkrijgen bij de gemeente Harderwijk via telefoonnummer: 0341-411911.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of een prijsopgave voor een laagseizoen reservering, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op telefoonnummer: 0341-820227. Wij zullen dan vrijblijvend en in overleg met jou de beste optie, accommodatie en periode aanbieden.

Ik wil graag meer informatie ⤵

Kan je hier de reden aangeven waarom jij tijdelijke woonruimte wilt huren?