Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Huur tijdelijk een woning in Harderwijk

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
  • Een veilig en fijn thuis
  • Eigen parkeerplaats naast accommodatie
  • Maak gebruik van parkfaciliteiten

Jouw tijdelijke thuis in Harderwijk ūüŹ†

Zit je midden in een grote verbouwing en loopt deze onverwacht uit? Heb je net een nieuw huis gekocht, maar kan je er nog niet in? Of zit je in een scheiding en zoek je een tijdelijke woonruimte in de omgeving van Harderwijk? Wij helpen je graag verder. Bij Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden we, van oktober t/m maart, tijdelijke huisvesting. De centrale ligging van Het Verscholen Dorp maakt het tot een perfecte plek voor langhuur. Gelegen aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, midden in het bos, met uitstekende toegang tot belangrijke wegen, is Het Verscholen Dorp een buitengewoon geschikte locatie.

Wat bieden wij aan? 

Wij hebben diverse mogelijkheden voor lang verhuur. Bij ons huur je een woning, met name gedurende de wintermaanden van oktober tot en met maart, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij bieden diverse woningen in verschillende prijsklasse aan. Ook zijn huisdieren in een groot aantal accommodaties van harte welkom. Onze woningen zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd, smaakvol ingericht en modern, inclusief gratis wifi, waardoor je verblijf in een van onze accommodaties uiterst comfortabel is.

    Eigen parkeerplaats naast accommodatie
    Maak gebruik van parkfaciliteiten
    Plezier in de speeltuin voor je kinderen

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of een prijsopgave voor een laagseizoen reservering, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op telefoonnummer: 0341-820227. Wij zullen dan vrijblijvend en in overleg met jou de beste optie, accommodatie en periode aanbieden.

Ik wil graag meer informatie ‚§Ķ

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Omgevingsvergunning Harderwijk

Om in aanmerking te komen voor tijdelijke bewoning van een bungalow of chalet (Winter wonen) heb je een omgevingsvergunning van de gemeente Harderwijk nodig. Een omgevingsvergunning voor het tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan kan alleen worden verleend als je¬†voldoet aan de randvoorwaarden die daarvoor gelden. Je¬†kunt de ‚Äėtijdelijke omgevingsvergunning‚Äô online aanvragen via het¬†Omgevingsloket.nl. Houd jouw DigiD-inloggegevens bij de hand. Meer informatie kun je¬†verkrijgen bij de gemeente Harderwijk via telefoonnummer: 0341-411911.