Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Vakantiewoning kopen

Een recreatiewoning kopen in het mooiste natuurgebied van Nederland: De Veluwe

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn om het onbezorgde vakantiegevoel te ervaren op je eigen plekje. Even weg van de drukte van het leven op de Veluwe, waar je rust en ruimte kunt vinden. Samen met je gezin, familie en vrienden genieten van de luxe van je eigen vakantiewoning.

Het bezitten van een vakantiewoning betekent niet alleen genieten van ontspanning, maar biedt ook de mogelijkheid om rendement te behalen door het geheel of gedeeltelijk te verhuren. Bij Bungalowpark Het Verscholen Dorp streven we naar flexibiliteit en zekerheid voor het rendement op jouw vakantieverblijf. Dit maakt deze investering zeer aantrekkelijk. Wat zeker is, is dat het kopen van een eigen vakantiewoning zorgt voor zekerheid, zowel nu als in de toekomst.

Bekijk het aanbod recreatiewoningen van Het Verscholen Dorp en ontdek wat het beste bij jouw wensen past⤵

 
 

Jouw vakanthuis verhuren

Jouw vakantiehuis verhuren? Dat is een goed idee! Je profiteert namelijk van een interessant netto rendement over de verhuuropbrengsten van jouw eigen vakantiewoning. Door de centrale ligging in Nederland is Het Verscholen Dorp de ideale uitvalsbasis voor vele uitstapjes. Harderwijk is, gelegen aan het water en met de Veluwe als achteruin, de perfecte vakantielocatie