Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Evenementen in de buurt

  • Nabij Harderwijk
  • Toffe evenementen
  • Comfortabele accommodaties

Bezoek ons tijdens je favoriete evenement

Het Verscholen Dorp in Harderwijk ligt nabij jouw favoriete evenementen. Daarom zijn wij de perfecte plek voor een overnachting in de buurt van deze evenementen. Op deze pagina vind je alle evenementen die er plaatsvinden. 

 

Defqon. 1 Biddinghuizen

Defqon. 1 is een groot vierdaagse dancefestival met hardstyle muziekgenres, zoals hardcore techno, hard house en hard trance. Het festivalterrein bevindt zich op 21 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk meer over Defqon. 1 en boek je tickets!
Meer

Harderwijk Live - Paling & Co

Klaar voor een avondje lallen en meezingen? Dan is Harderwijk Live “Paling en Co” jouw place to be! De enige echte Jan Smit kon na die fantastische editie van vorig jaar niet wachten om terug te keren naar de tweede paling stad van Nederland.

Meer

Harderwijk Live - All In The Nineties

We nemen je mee terug naar de dagen van flanellen overhemden, tamagotchi’s en die onmiskenbare hits die de jaren ’90 hebben gevormd. Het tweede evenement van onze Harderwijk Live reeks brengt je rechtstreeks naar de nostalgie van de ’90s met “All in the Nineties”!
 

Meer

Zomeravondbraderie Ermelo

Zeven dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer op zijn kop! Snuffel tussen de kraampjes en geniet van live muziek en de bruisende gezelligheid. Maar 6 km vanaf ons bungalowpark verwijderd. Bekijk snel het programma!
Meer

Harderwijk Live - Nacht Van De Nederpop

Herleef de gouden dagen van de Nederlandse popmuziek van weleer, tijdens Harderwijk Live – Nacht van de Nederpop. Zing mee met de Nederlandse popiconen die hun grootste kneiters weer tot leven brengen in Harderwijk.

Meer

Preuverie | Harderwijk

3 donderdagen midden in de zomer vanaf het einde van de middag genieten op de Markt van de lekkerste proeverijen van de horecabedrijven en lokale ondernemers. Samen met een lekker muziekje en verschillende straattheateracts maken we er een gezellige boel van.

Meer

Bierfeest | Ermelo

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augstus vieren ze, al sinds 1995, het gezellige bierfeest. Dit is echt een top event voor mensen die echt van bier houden, er komen namelijk ontzettend veel bierbrouwers uit het hele land, zo dat jij hun biertjes kunt proberen.

Meer

Lowlands 2024 | Biddinghuizen

Elk jaar in augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer. De grootste artiesten, de beste muziek, geweldige sfeer en een onvergetelijke tijd. Dat alles op Lowlands 2024, dit jaar zal het plaatsvinden van 16-08-24 tot 18-08-24 mis het niet!
Meer

Harderwijk Live - Dutch Dance

Betreedt de wereld van Dutch Dance en maak je klaar voor het vierde knalfeest van Harderwijk Live! We hebben niemand minder dan Quintino achter de decks, de man achter wereldhits als “Epic” en zijn remix van ‘Rap das armas’ 

Meer

Vlooienmarkt Parkweg Harderwijk

1x per jaar is er grote vlooienmarkt op de Parkweg in Harderwijk, meer dan 100 kramen , vele mooie spulletjes worden te koop aangeboden zoals kleding, antiek, kleine meubeltjes, speelgoed en nog veel meer! Kom gezellig langs! (Er wordt entree geheven).

Meer

Harderwijk Live - Hollands Glorie

Stap binnen in een wereld van ‘s Neerlands trots en onvergetelijke muzikale momenten met Harderwijk Live – Hollands Glorie! We knallen er in met een optreden van de enige echte Monique Smit, maar ook Brace, Jeffrey Heesen en John West komen voorbij! 

Meer

Eat 'n Beat | Ermelo

Foodtruck, goede muziek en een gezellige sfeer. Wat meer heb je nodig? Elk jaar organiseren ze dit feest in Ermelo en dit jaar zal het zijn op 24 augustus!

Meer

Blije Bietjes Food Festival

Verblijf bij Het Verscholen Dorp voor een bezoek bij festival Blije Bietjes. Waar je kunt genieten van verschillende foodtrucks en live muziek. 4 km vanaf ons bungalowpark. Bekijk snel het programma!
Meer

Veluwse Fietsdagen

De VVV's slaan de handen ineen en organiseren in september een 3 daags fiets evenement. Vanaf de VVV's in Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten kan je 3 dagen lang een prachtige fietsroute door de omgeving starten. 

Meer
 

Jouw overnachting bij Het Verscholen Dorp

Bij Het Verscholen Dorp kun je verblijven in diverse chalets of bungalows voor 3 tot 6 personen. Groot genoeg om met je familie of een stel vrienden te verblijven. Alle accommodaties zijn volledig ingericht, beschikken over gratis WiFi en minimaal twee slaapkamers. Rust, privacy en gezelligheid staat op ons bungalowpark op de Veluwe centraal. Zo kom je echt tot rust na dagen vol indrukken van de evenementen. De ligging van de accommodaties tussen de bomen en op steenworp afstand van het Veluwemeer, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle maakt het een geliefde vakantiebestemming.

Boek jouw verblijf tijdens deze toffe evenementen ⤵