Bungalowpark Het Verscholen Dorp
evementen in de omgeving

Evenementen in de buurt

  • Nabij Harderwijk
  • Toffe evenementen
  • Comfortabele accommodaties

Bezoek ons tijdens je favoriete evenement

Het Verscholen Dorp in Harderwijk ligt nabij jouw favoriete evenementen. Daarom zijn wij de perfecte plek voor een overnachting in de buurt van deze evenementen. Op deze pagina vind je alle evenementen die er plaatsvinden. 

 

't Veluws Zandsculpturenfestijn Garderen

Tijdens de tentoonstelling in Garderen hoef je je nooit te vervelen, want je staat letterlijk oog in oog met de hunebedbouwers, de Bataven en de Romeinen. Beleef de geschiedenis van Nederland tijdens het Veluws Zandsculpturen Festijn! het grootste zandsculpturenevenement in Nederland!
Meer

Aaltjesdagen

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk. er is op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd.
Meer

Defqon. 1

Defqon. 1 is een groot driedaags dancefestival met hardstyle en hardcore muziek. Het festivalterrein bevindt zich op 21 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk meer over Defqon. 1 en boek je tickets.
Meer

Zomeravondbraderie Ermelo

Zeven dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer op zijn kop! Snuffel tussen de kraampjes en geniet van live muziek en de bruisende gezelligheid. Maar 6 km vanaf ons bungalowpark verwijderd. Bekijk snel het programma!
Meer

Harderwijk Live

Verblijf bij Het Verscholen Dorp tijdens Harderwijk Live. Geniet elke zaterdag van 16/7 tot 20/08 van live muziek bij dit muziekfestijn. Kijk welke avond jij beslist niet wilt missen!
Meer

Lowlands

Lowlands is een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film en nog veel meer. Het festivalterrein bevindt zich op 21,5 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk het programma!
Meer

Blije Bietjes Food Festival

Verblijf bij Het Verscholen Dorp voor een bezoek bij festival Blije Bietjes. Waar je kunt genieten van verschillende foodtrucks en live muziek. 4 km vanaf ons bungalowpark. Bekijk snel het programma!
Meer
 

Jouw overnachting bij Het Verscholen Dorp

Bij Het Verscholen Dorp kun je verblijven in diverse chalets of bungalows voor 3 tot 6 personen. Groot genoeg om met je familie of een stel vrienden te verblijven. Alle accommodaties zijn volledig ingericht, beschikken over gratis WiFi en minimaal twee slaapkamers. Rust, privacy en gezelligheid staat op ons bungalowpark op de Veluwe centraal. Zo kom je echt tot rust na dagen vol indrukken van de evenementen. De ligging van de accommodaties tussen de bomen en op steenworp afstand van het Veluwemeer, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle maakt het een geliefde vakantiebestemming.

Boek jouw verblijf tijdens deze toffe evenementen ⤵