• Nabij Harderwijk
  • Toffe evenementen
  • Comfortabele accommodaties

Bezoek ons tijdens je favoriete evenement

Het Verscholen Dorp in Harderwijk ligt nabij jouw favoriete evenementen. Daarom zijn wij de perfecte plek voor een overnachting in de buurt van deze evenementen. Op deze pagina vind je alle evenementen die er plaatsvinden. 

 

NHC Oefenspringen

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Bekijk alle data!
Meer

World Agility Open Championships

Verblijf bij Het Verscholen Dorp tijdens de World Agility Open Championships in Ermelo, 14 km vanaf ons bungalowpark. Bekijk snel het programma!
Meer

Defqon. 1

Defqon. 1 is een groot driedaags dancefestival met hardstyle en hardcore muziek. Het festivalterrein bevindt zich op 21 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk meer over Defqon. 1 en boek je tickets.
Meer

Lowlands

Lowlands is een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film en nog veel meer. Het festivalterrein bevindt zich op 21,5 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk het programma!
Meer
 

Jouw overnachting bij Het Verscholen Dorp

Bij Het Verscholen Dorp kun je verblijven in diverse chalets of bungalows voor 3 tot 6 personen. Groot genoeg om met je familie of een stel vrienden te verblijven. Alle accommodaties zijn volledig ingericht, beschikken over gratis WiFi en minimaal twee slaapkamers. Rust, privacy en gezelligheid staat op ons bungalowpark op de Veluwe centraal. Zo kom je echt tot rust na dagen vol indrukken van de evenementen. De ligging van de accommodaties tussen de bomen en op steenworp afstand van het Veluwemeer, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle maakt het een geliefde vakantiebestemming.

Boek jouw verblijf tijdens deze toffe evenementen ⤵