Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Evenementen in de buurt

  • Nabij Harderwijk
  • Toffe evenementen
  • Comfortabele accommodaties

Bezoek ons tijdens je favoriete evenement

Het Verscholen Dorp in Harderwijk ligt nabij jouw favoriete evenementen. Daarom zijn wij de perfecte plek voor een overnachting in de buurt van deze evenementen. Op deze pagina vind je alle evenementen die er plaatsvinden. 

 

't Veluws Zandsculpturenfestijn Garderen

Tijdens de tentoonstelling in Garderen hoef je je nooit te vervelen, beleef de geschiedenis van Nederland tijdens het Veluws Zandsculpturen Festijn! Het grootste zandsculpturenevenement in Nederland!
Meer

OERRR Paddenstoelensafari - Leuvenumse bossen

Wie aan herfst denkt, denkt aan paddenstoelen. En als je véél paddenstoelen wilt zien, moet je in de Leuvenumse bossen zijn. Ontdekt samen met de boswachter de wereld van de paddenstoelen en ga mee op onderzoek!
Meer

24 Uur Hanze in Harderwijk

Iconisch programma in het kader van Hanzejaar 2023. Naast Harderwijk vieren in alle andere Hanze-steden dit weekend. Geniet 24 uur lang van de mooiste Hanze-events.
Meer

Herfstwandeling Speulderbos

Maak een stevige wandeling door het mysterieuze Speulderbos in de herfst. Onderweg vertelt de gids van Staatsbosbeheer je verhalen over de wonderen van dit bos van de dansende bomen.
Meer

Paddenstoelen wandeling

In de omgeving van de schaapskooi Ermelo zijn veel soorten paddenstoelen te vinden. De natuurgids weet veel soorten paddenstoelen te herkennen. Welke is giftig en welke is eetbaar?
Meer

Nachtklimmen in het klimbos Ermelo

Wanneer de zon ondergaat en er een zwarte deken over het Klimbos neerdaalt, gaat het nachtklimmen beginnen! Kies de parcoursen die jij leuk vindt en ervaar de hindernissen nu in complete duisternis.

Meer

Herfstmarkt Ermelo

Heerlijke stroopwafels, warme vesten, herfstboeketten, pompoenen, leesboeken voor de wintermaanden, het is er weer allemaal. De diverse terrassen die je onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten. 

Meer

Benefietconcert Oude Kerk Ermelo

Geniet van prachtige muziek tijdens het benefietconcert op de prachtige locatie. Alle inkomsten van dit concert zijn voor Stichting Schapedrift om hun werk voort te kunnen zetten!
Meer

Nacht van de Nacht

Tijdens dit landelijke evenement vieren we de laatste avond voordat de wintertijd ingaat. Alles is aardedonker rondom de schaapskooi; alleen in het bezoekerscentrum brandt nog wat licht. Bekijk snel het programma!
Meer

Defqon. 1

Defqon. 1 is een groot vierdaagse dancefestival met hardstyle en hardcore muziek. Het festivalterrein bevindt zich op 21 km van Het Verscholen Dorp. Bekijk meer over Defqon. 1 en boek je tickets!
Meer
 

Jouw overnachting bij Het Verscholen Dorp

Bij Het Verscholen Dorp kun je verblijven in diverse chalets of bungalows voor 3 tot 6 personen. Groot genoeg om met je familie of een stel vrienden te verblijven. Alle accommodaties zijn volledig ingericht, beschikken over gratis WiFi en minimaal twee slaapkamers. Rust, privacy en gezelligheid staat op ons bungalowpark op de Veluwe centraal. Zo kom je echt tot rust na dagen vol indrukken van de evenementen. De ligging van de accommodaties tussen de bomen en op steenworp afstand van het Veluwemeer, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle maakt het een geliefde vakantiebestemming.

Boek jouw verblijf tijdens deze toffe evenementen ⤵