De faciliteiten van het bungalowpark

Op het park

De receptie

Waar ons vriendelijke team je zal informeren en adviseren om het maximale uit jouw vakantie op het bungalowpark en de omgeving te halen en je te laten genieten.
Op het park

Peuterbad

De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen, ravotten en genieten in het peuterbad.
Op het park

Verwarmd buitenzwembad

Het buitenzwembad is verwarmd en heeft een ruim terras met ligstoelen, zodat u tijdens jouw vakantie heerlijk kunt ontspannen in de zon. Het zwembad is geopend van eind mei tot september. Begin je dag met een verfrissende duik in het water of eindig je dag met een paar baantjes trekken in het zwembad. Afhankelijk van het weer, geopend vanaf midden mei tot september (verwarmd vanaf eind mei).

Restaurant La Famiglia

La Famiglia, eten op z’n Italiaans. Direct aan de ingang van het park, op slechts 2 minuten lopen geniet je van de meest lekkere Italiaanse gerechten in een ontspannen gastvriendelijke sfeer. Ze bieden ook heerlijke ontbijtboxen aan die ze tot aan de deur van jouw accommodatie komen brengen.
Meer
Op het park

Tennisbaan

De all weather tennisbaan ligt te wachten op de sportieve bezoekers, ook ideaal voor familie en vrienden toernooien. De baanhuur is gratis. Tennisballen en rackets zijn te huur voor € 5 per uur, maar zelf van huis meenemen kan natuurlijk ook.
Op het park

Speeltuin

Buitenspelen is leuk, leerzaam en gezond! Laat de kinderen naar hartenlust spelen en zich vermaken en ontspan zelf ook, in de schaduw van de natuurlijke omgeving.

Fietsverhuur

Om de prachtige natuurlijke omgeving van Harderwijk te ontdekken, reserveer jouw fiets hier.

Meer
Op het park

Wasserette

Waar je alle (kinder)kleding weer schoon kunt krijgen ;-)
Op het park

Parkeerplaatsen bij de accommodatie

Om de auto tijdens jouw verblijf te parkeren, want je hebt dit vervoersmiddel eigenlijk niet meer nodig.