Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Vakantiepark Gelderland met zwembad

Vakantiepark met zwembad

  • Gelegen nabij de Veluwe
  • Vrijstaande bungalows en chalets
  • Met verwarmd buitenzwembad en peuterbad

Genieten op ons vakantiepark in Gelderland met zwembad

Wanneer u een accommodatie huurt op ons bungalowpark in Gelderland bent u voorzien van veel zwemplezier! Een zwembad maakt namelijk uw vakantie net een beetje completer. Ons vakantiepark bij de Veluwe beschikt over een verwarmd buitenzwembad. Ook voor de kleintjes is er waterpret te beleven, want voor hen is er een speciaal peuterbad! Afhankelijk van het weer is het zwembad geopend van midden mei tot september. Tijdens uw vakantie aan het Veluwemeer kunt u verblijven in een comfortabele bungalow of chalet. Deze zijn geschikt voor 3 tot 6 personen. Met wie mogen wij u verwelkomen?

Een sfeerimpressie van ons bungalowpark in Gelderland met zwembad 📸

Huur een bungalow of chalet in Gelderland

Bij Het Verscholen Dorp kan je verblijven in onze ruime chalets of bungalows, midden in de natuur. De accommodaties zijn vrijstaand, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Dankzij de ruimte en de privacy kom je helemaal tot rust. De accommodaties zijn voorzien van maximaal drie slaapkamers, een open keuken, een badkamer en een fijne woonkamer met televisie en open- of buitenhaard. Ook beschikt jouw chalet of bungalow in Gelderland over een heerlijk terras waar je kunt genieten van elk seizoen. Op ons vakantiepark met buitenzwembad is ook jouw huisdier van harte welkom! Jouw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder huisdier. Dankzij de prachtige ligging bij de Veluwe kan je er mooi op uit met jouw huisdier. 

Vind jouw verblijf op ons vakantiepark bij het Veluwemeer met zwembad ⤵

To do's rondom Harderwijk

Ons bungalowpark in Gelderland met zwembad is gelegen nabij de Veluwe. Het is de perfecte locatie voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Ontdek hier de bossen en heidevelden. Een bezoekje aan de beroemde schaapskooi en Landgoed Staverden is ook zeker de moeite waard! Voor actievelingen is ons vakantiepark bij Biddinghuizen de perfecte uitvalsbasis. Op het Veluwemeer kan je windsurfen, kitesurfen en zeilen! In de omgeving iedereen zich uitleven in het Klimbos of speel een potje paintbal of Pitch & Putt. Vanaf ons vakantiepark met buitenzwembad bezoek je het leuke stadje Harderwijk. Kortom, er is in de omgeving genoeg te doen.

 

Onze faciliteiten:

  • Restaurant La Famiglia
  • Tennisbaan
  • Buitenzwembad en peuterbad
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Welk vakantiepark heeft een zwembad?

Het Verscholen Dorp natuurlijk! Ons vakantiepark gelegen bij Ermelo beschikt over een verwarmd buitenzwembad en zelfs een speciaal peuterbad. Afhankelijk van het weer is het zwembad geopend van midden mei tot september. Het zwembad is vanaf eind mei ook verwarmd. 

Is het vakantiepark geschikt voor kinderen?

Absoluut! Op ons bungalowpark in Gelderland is er voor de kleinere kinderen een speciaal peuterbad. Zo kunnen hun ook waterpret beleven. Daarnaast is er een mooie speeltuin die voorzien is van leuke toestellen! Kortom, ons vakantiepark bij de Veluwe is super kindvriendelijk! 

Deze blog is misschien wel iets voor jou: