Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Vakantie met hond

Ontdek de Veluwe samen met jouw hond

 • Bungalowpark in Harderwijk
 • Nabij hondenstranden en hondenlosloopgebieden
 • Met restaurant en buitenzwembad

Overnacht samen met jouw hond in een huisje op de Veluwe

Vindt je net als ons dat jouw vakantie niet compleet is zonder jouw hond? Dan ben je bij Het Verscholen Dorp aan het juiste adres. Op ons bungalowpark op de Veluwe is jouw hond van harte welkom. Of je kiest voor een huisdiervriendelijke bungalow of een chalet, jij en jouw hond hebben gegarandeerd een ontspannen vakantie. Vanaf jouw accommodatie maakt je de mooiste wandelingen in de natuur, er zijn zelfs hondenstranden in de buurt van ons park. Maar ook op het park is genoeg te doen, denk aan het nemen van een duik in het zwembad of geniet van een hapje en drankje bij het Italiaanse restaurant. Wanneer mogen wij jou en jouw hond verwelkomen?

 

Een huisdiervriendelijke lodge, bungalow of toch een chalet?

Bij Het Verscholen Dorp heb je keuze uit verschillende accommodaties, zoals een Cozy Wooden Chalet, een Family Bungalow of een Veluwelodge. In totaal kan er overnacht worden met 6 personen op ons vakantiepark in Gelderland. Ideaal dus voor een familievakantie op de Veluwe. Alle accommodaties zijn compleet ingericht en hebben minimaal twee slaapkamers. Ook is er gratis wifi, ideaal als je mooie vakantiefoto’s wilt delen. Daarnaast is er erg veel ruimte rondom de woning, ideaal om even te spelen in de tuin met uw hond.

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Restaurant La Famiglia
 • Speeltuin
 • Fietsverhuur
 • Tennisbaan
 

Vind de ideale vakantie voor jou en jouw hond ⤵︎

 

To do’s vanaf ons vakantiepark samen met jouw hond

Vanaf ons park kan je de mooiste wandelingen maken met jouw hond over de Veluwe. Maar wist je ook dat er verschillende hondenlosloopgebieden zijn rondom Harderwijk? Bij het Veluwemeer zijn ook verschillende hondenstranden waar je heerlijk kunt zwemmen samen met jouw hond. Ook zijn er verschillende steden die je kunt bezoeken met jouw hond, denk bijvoorbeeld aan Harderwijk zelf of de veelzijdige stad Amersfoort of Hanzestad Zwolle. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen tijdens de vakantie nabij de Veluwe met uw hond!

Hondenlosloopgebieden rondom Harderwijk:

  Strokelbos
  Slingerbos
  Hondenstrand bij het CrescentPark
  Hondenstrand Harderwijk
 

Hier vindt je Het Verscholen Dorp ⤵︎

Wat eerdere gasten ons vroegen

Kan ik nabij Het Verscholen Dorp zwemmen met mijn hond?

Vanaf ons park kan je ideaal een heerlijke duik nemen samen met jouw hond. Vanaf de accommodatie rijdt je in no-time naar het hondenstrand in Harderwijk of naar het hondenstrand bij het CresentPark. Gegarandeerd hebben zowel jij als jouw hond hier een heerlijke tijd.

Kan ik ook last minute verblijven op jullie park met mijn hond?

Jazeker, ook last minute zijn jullie beide van harte welkom. Ideaal voor als je niet last minute een hondenoppas kunt vinden en het weer bijvoorbeeld wel heerlijk wordt. Ontdek ons aanbod chalets en bungalows in op de Veluwe.

Deze blog is misschien wel iets voor jou: