Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Zorgeloos boeken op Het Verscholen Dorp

 
  Extra omboekflexibiliteit

  Flexibiliteit om uw vakantie om te boeken tot 1 dag voor aankomt. 

  Gratis omboeken

  Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om éénmalig gratis om te boeken.

  Gratis annuleren

  Binnen 3 dagen kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.

  Later betalen

  Boek alvast uw verblijf en betaal het bedrag binnen 14 dagen

  In termijnen betalen

  Betaal 30% binnen 14 dagen en de rest binnen 4 weken voor aankomst tijd.

 
 

Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode in geval van een:

 • gesloten grens
 • negatief reisadvies naar de regio van bestemming (code oranje of code rood)
 • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid te worden gecommuniceerd. 
De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Flexibel omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om éénmalig gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het type accommodatie of de verblijfsperiode. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Indien de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil bij. Onze annuleringsvoorwaarden zijn gebaseerd op de oorspronkelijke reservering en worden toegepast vóór eventuele wijzigingen.

Gratis annuleren binnen 3 dagen

Binnen 3 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk.

Na 3 dagen vanaf het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren conform de RECRON Voorwaarden. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Als er betaald was met een recreatie-voucher, wordt de reissom ook weer in de vorm van een recreatie-voucher terugbetaald.

Later betalen

Heeft u een verblijf op het oog, maar komt het niet direct uit om te betalen? Geen probleem. Boek alvast uw verblijf en betaal het bedrag binnen 14 dagen. Dit is mogelijk voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met een aankomst binnen 30 dagen. In dat geval vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 4 weken voor aankomst tijd.

Recreatief gebruik

Onze vakantiewoningen zijn specifiek bedoeld voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven, boekingen voor zakelijke doeleinden en niet recreatieve boekingen primair gericht op ontspanning kunnen niet worden geaccepteerd en zullen worden geannuleerd. In geval van annulering worden annuleringskosten in rekening gebracht.