Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Het Team

Het team

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden

Ontmoet ons team

JANNETTE BIJSTERBOSCH

JANNETTE BIJSTERBOSCH
Manager


Jannette Bijsterbosch, in een paar steekwoorden; ondernemer, eigenzinnig, moeder van 2 prachtige kinderen, perfectionistisch, positief en creatief, kortom de perfecte tegenhanger / aanvulling van haar man Sisco Fuster. Zij is sinds 1993 mede-eigenaar van Bungalowpark Het Verscholen Dorp en heeft naast de dagelijkse directievoering, de marketingtaken, personeelszaken en algemene administratie onder haar hoede. Ze was al een fervente fotografe, maar sinds het volgen van een HBO-fotovakopleiding maakt ze nu nog mooiere plaatjes van Het Verscholen Dorp en de prachtige omgeving. Niet alleen de accommodaties en het Bungalowpark zijn het onderwerp van haar interesse, ook de prachtige Pura Raza Menorquina paarden die zij samen met Sisco fokte ving ze graag in haar lens. Daarnaast interesseert zij zich voor interieur inrichting, iets wat zich vertaalt in de regelmatige verandering van de interieur van de accommodaties. Ook is Jannette vaak te vinden op socialmediaplatforms zoals Pinterest & Instagram om woon-, kleur en interieurinspiratie op te doen. Haar hobby’s zijn: fotograferen, skiën, sporten, lezen, interieur design en golfen. Jannette spreekt Nederlands (moedertaal) Spaans, Frans, Duits en Engels. Nice to meet you!

FRANCISCO FUSTER (SISCO)

FRANCISCO FUSTER (SISCO)
Manager

Sinds 1993 voert Sisco samen met Jannette Bijsterbosch de dagelijkse leiding van Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Sisco neemt de leiding over de marketing, technische dienst en algemene administratie voor zijn rekening. Naast zijn werk op het bungalowpark is Sisco een gepassioneerde paardenfokker van het ras Pura Raza Menorquina, sportief aangelegd en is ook vaak hardlopend in de bossen rondom Het Verscholen Dorp te vinden. Heeft u vragen over leuke en mooie hardlooproutes dan bent u bij hem aan het goede adres. Uiteraard zit hij vol goede tips voor een wandel-, fiets- en mountainbikeroutes of voor de invulling van een spannende en onvergetelijke dag met de hele familie. Zijn hobby's zijn: hardlopen, paardrijden, lezen, fotografie, mountainbiken, skiën en nog veel meer.... Sisco spreekt: Spaans, Catalaans (beide moedertaal), Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

JOLANDA BONESTROO

JOLANDA BONESTROO
Hoofd receptie


Verwelkomt u graag aan de receptie van Het Verscholen Dorp. Jolanda is nadat ze haar studie toerisme in 2007 heeft afgerond, op 22-jarige leeftijd begonnen als fulltime medewerkster op de receptie van Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Inmiddels is ze al meer dan 14 jaar zowel de rechter, als ook linkerhand, de steun en toeverlaat van Jannette en Sisco. Gastvrijheid staat hoog bij haar in het vaandel. Jolanda is zeer betrokken bij het bedrijf en uiterst behulpzaam naar de gasten toe en zoekt altijd naar manieren om u nog beter van dienst te kunnen zijn en zal u daarom altijd vriendelijk te woord staan. Jolanda spreekt Nederlands, Engels, Duits en basis Spaans. Als een echte “Harderwieker” is zij heel goed bekend met Harderwijk en de omgeving van Het Verscholen Dorp. In haar vrije tijd maakt ze graag foto’s. Haar oog voor detail en compositie zie je vaak terug op de foto’s die ze op de facebooksite van Het Verscholen Dorp en haar eigen Instagramaccount deelt. Voor tips over bezienswaardigheden, activiteiten, uitjes en wandel- en fietsroutes kunt u graag bij haar terecht. Zij zal u met plezier in de mooie Hanzestad Harderwijk wegwijs maken!

ARJAN KARPER

ARJAN KARPER
Medewerker groen & techniek


Arjan werkt sinds april 2021 op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in de technische dienst en hij vindt het met de dag leuker worden. Het mooie van het werken op het bungalowpark vindt hij, naast de sociale interactie met eigenaren, gasten en collega’s, om de gasten een leuke en onbezorgde tijd te laten beleven door met veel enthousiasme te zorgen dat alles prima voor elkaar is, zomer, herfst of winter. Arjan is in zijn vrije tijd vaak in de Oostvaardersplassen te vinden, in dit prachtige natuurgebied rent hij vaak een sportief rondje en geniet hij al hardlopend van het weidse uitzicht of ontmoet een kudde konikpaarden. Hij heeft ook oog voor het perfecte plaatje, dus als u weer een op Instagram of Facebook een mooie fotocompositie voorbij ziet komen, dan kan die maar zo door hem zijn gemaakt. Arjan ziet u graag op het mooiste plekje van de Veluwe, op Bungalowpark Het Verscholen Dorp!

RAGNAR

RAGNAR
De kantoorhond 
🤎

Rhodesian Ridgeback Ragnar (3 jaar oud) ambieerde al sinds pup een functie als kantoorhond. Toen er een vacature op Bungalowpark Het Verscholen Dorp beschikbaar kwam bij de receptie, twijfelde hij dan ook geen moment en meldde zich aan. Na een korte proefperiode is hij aangenomen en sindsdien vervult hij deze belangrijke functie. Zijn werkdag bestaat primair uit veel knuffelmomenten met het team, wat (werk)stress verlagend en productiviteit verhogend is, oftewel voor een fijne en ontspannen werksfeer zorgt, daarnaast begroet hij vrolijk kwispelend de gasthonden en hun baasjes die hun vakantie op het Bungalowpark komen doorbrengen. Secundair houdt hij de voorraad koekjes in de gaten én zorgt hij ervoor dat er altijd iemand wat extra beweging krijgt d.m.v. spelen in de tuin en een rondje buiten lopen. Digitaal dichtbij: (Alvast) kennis maken met onze viervoeter Ragnar? Stuur een berichtje en ontvang altijd een digitaal pootje of selfie terug.

Deel uitmaken van ons team?

Zoek je voor school nog een stageplek? Deze kan je vinden bij Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp biedt niet alleen de mogelijkheid om te solliciteren voor een aantrekkelijke vaste baan, ook bieden wij diverse stageplaatsen aan en staan wij open voor de ontwikkeling van jong talent. Zo is Het Verscholen Dorp een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij het belang van het opleiden van jonge mensen onderstrepen. Solliciteer vandaag en word onderdeel van ons team!