Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Handige info

Handige info

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden

Nuttige informatie voor jouw verblijf op ons bungalowpark

Hartelijk dank voor jouw interesse!

Op deze pagina vind je alle informatie over ons bungalowpark. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, extra informatie wensen of willen reserveren, dan kan je contact (+31)341 820 227 met ons opnemen. Onze reserveringsafdeling staat de gehele week voor je klaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij wensen je veel plezier met de voorbereiding van jouw vakantie.

Graag tot ziens!

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je vanaf 15.00 uur in de accommodatie terecht. De receptie is geopend tot 17.00 uur (17.30 uur op vrijdag). Wanneer je niet binnen openingstijden van de receptie kunt inchecken, dan verzoeken wij je vriendelijk dit minimaal 5 dagen voor aankomst aan ons te melden. De sleutel van de accommodatie kan dan verkregen worden d.m.v. een sleutelkluis. Hiervoor dient echter wel de volledige betaling (incl. waarborg) van de reservering aan ons voldaan te zijn. Hoewel wij ons inzetten om de accommodatie schoon aan jou op te leveren, kan het voorkomen dat de accommodatie niet naar geheel naar tevredenheid schoon is. Meldt dit dan onmiddellijk bij de receptie, wij kunnen dan direct handelen zodat jouw accommodatie alsnog goed wordt schoongemaakt. Na controle van de inventarislijst kan je voor eventuele aanvullingen terecht bij de receptie.

Aansprakelijkheid

Op grond van de op het bungalowpark geldende Recron Voorwaarden kan Het Verscholen Dorp niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwonding van personen, tijdens of ten gevolge van het verblijf op het recreatiepark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen of sluiten van voorzieningen/faciliteiten op het park.

Aantal personen

Het aantal personen wat toegestaan is in de accommodatie mag niet worden overschreden.

Afval

Deponeer het afval in de containers die achter de wasserette op het park staan. We verzamelen gescheiden afval met betrekking tot glas, groenafval, restafval en oud papier.

Alarm

Bij calamiteiten dien je direct de receptie te waarschuwen. Indien de receptie gesloten is, kan je het parkmanagement dag en nacht waarschuwen middels telefoonnummer: 0341 - 820227 je wordt dan door middel van een keuzemenu direct doorverbonden met de beheerder.

 • Algemeen; Alarmnummer: 112.
 • Ambulance: Waarschuw de receptie/beheerder of bel 112.
 • ANWB Wegenwacht telefoonnummer : 088-2692888. of meld de pech online
 • Brand: Brand en andere calamiteiten direct melden bij 112 en de receptie/beheerder informeren. Overdag op het nummer 0341-820227 en ’s avonds op hetzelfde nummer. Je wordt dan d.m.v. het indrukken van de keuzetoets 2 direct doorverbonden met de beheerder.
 • Diefstal: Diefstal direct melden bij de receptie/beheerder. Deze neemt dan contact op met de plaatselijke politie.

Attractieparken

Aan de receptie zijn een groot aantal folders van attracties, dierenparken en musea aanwezig. Mocht je meer inlichtingen willen, dan zijn onze receptie medewerkers je graag van dienst om nadere informatie te verstrekken over bijvoorbeeld de vele mogelijkheden in de omgeving.

Barbecue

Barbecueën bij de accommodatie is uitsluitend toegestaan met inachtneming van de volgende regels:

 • Gebruik een veilige barbecue
 • Plaats de barbecue niet op een zachte ondergrond (bv. het gras) maar kies een stevige standplaats (bij voorkeur jouw terras)
 • Houd brandblusmiddelen bij de hand
 • Gebruik aanmaakblokjes en geen spiritus, gesprokkeld hout uit het bos is niet toegestaan
 • Laat de barbecue na gebruik 12 uur afkoelen
 • Het gebruik van vuurkorven is helaas niet toegestaan

Bedlinnen

Het gebruik van bedlinnen is verplicht. Je kunt deze zelf meenemen of bij ons huren. Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. De dekbedden zijn synthetisch. Verblijf je langer dan een week op ons Bungalowpark, dan kan je na één week (tijdens de openingstijden van de receptie) jouw bedlinnen tegen een vergoeding van € 12.50 per persoon, per pakket (wekelijkse huur) inwisselen. Wij adviseren je om het bedlinnen van tevoren te reserveren.

Belangrijke telefoonnummers

 • Bereikbaarheid beheerder: De beheerder is buiten de receptie-openingstijden in dringende gevallen te bereiken middels telefoonnummer: (+31)341 820 227 je wordt dan door middel van een keuzemenu direct doorverbonden met de beheerder.
 • Apotheek: Boerhaavelaan 14, Harderwijk: 0341-414341. Voor de dienstdoende apotheek in het weekend kunt u terecht bij de receptie.
 • Arts: Huisartsenpraktijk Drielanden, Bazuindreef 25, Harderwijk, Telefoonnummer : 0341-434643 van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 17:00 en 08:00 uur, in het weekend en tijdens feestdagen dient u de huisartsenpost te bellen : 0900-3410341.
 • Tandarts: Dr. Van de Brink, Bazuindreef 21, Harderwijk : 0341-414585.
 • Dierenarts: AnimalCare Dierenartsen, Verkeersweg 57, Harderwijk : 0341-415765.

Benzinepomp

De dichtstbijzijnde benzinepomp is het Shell pompstation aan de Oranjelaan 46 (ca. 1 km).

Breuk

Breekt er een onderdeel van de kleine inventaris (glaswerk, servies, koffiekan etc.) tijdens jouw verblijf, meldt het dan tijdens de openingsuren bij de receptie. Tegen een vergoeding ontvang je de aanvulling van de inventaris. Je kunt dit ook bij vertrek melden, dit zal dan worden verrekend met de achtergelaten, waarborg.

Cameratoezicht

Bungalowpark Het Verscholen dorp hanteert cameratoezicht ten behoeve van de toegangscontrole van gebouwen en terreinen en om de veiligheid en eigendommen van haar gasten en medewerkers te beschermen.

Energiebesparing

Ook in ons park proberen wij zuinig te zijn met energie. Je kunt ons daarbij helpen door ’s avonds de gordijnen te sluiten en ’s nachts de verwarming lager te zetten. Tevens wordt je verzocht bij het, voor langere termijn verlaten van de bungalow/het chalet, de verwarming lager te zetten en de lichten uit te doen.

Fietshuur

Fietsen kan je huren aan de receptie. De prijs bedraagt € 12.50 per dag en € 62.50 per week voor fietsen met 7 versnellingen.Wij verhuren ook elektrische fietsen. De kosten hiervoor bedragen € 27.50 per dag en € 192.50 per week. Fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar. Wij adviseren je om de fietsen van tevoren te reserveren.

Gevonden voorwerpen

Indien je iets hebt gevonden of verloren, verzoeken wij je om dit te melden bij de receptie.

Huisdieren

Per bungalow/chalet is er één huisdier toegestaan. Honden behoren in het park aan de lijn gehouden te worden en buiten het park uitgelaten te worden. Ook verzoeken wij je om jow huisdier niet op de bedden, banken en stoelen etc. toe te laten. De toeslag per huisdier is € 25,- per verblijf. Vlooienbanden/behandelingen zijn verplicht. Het is niet toegestaan om huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten.

Internet, Wi-Fi

Tijdens de vakantie jouw e-mail checken, informatie op internet zoeken of de thuisblijvers verrassen met de vakantiefoto’s? Dat kan! Bungalowpark Het Verscholen Dorp bied jou GRATIS toegang tot snel draadloos internet. De code voor het gratis Wifi in de accommodatie ontvang je bij aankomst.

Openhaard

Voor de openhaard is het alleen toegestaan paraffine haardblokken gebruiken, deze zijn te koop bij de receptie. Hout stoken is verboden onder andere i.v.m. bosbrandgevaar. Tevens vragen wij je de open haard schoon/leeg achter te laten. Wil je zo vriendelijk hiervoor niet de stofzuiger gebruiken? Check goed van tevoren dat het rookkanaal open staat!

Opmerkingen

Misschien heb je ondanks onze goede zorgen, toch op- en aanmerkingen hebben, neem je dan direct contact op met de directie. Zij zullen graag samen met jou naar een bevredigende oplossing zoeken. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, vraag de directie dan om een rapport op te stellen dat door beide ondertekend wordt. Dit rapport kunt je tot uiterlijk 1 maand na vertrek opsturen naar Het Verscholen Dorp, Boslaan 2, 3847 LT Harderwijk. Alleen dan worden de klachten verder in behandeling genomen. Na deze termijn is het niet meer mogelijk.

Parkeren

 • Snelheid: in het belang van jezelf en de andere gasten, verzoeken wij je vriendelijk stapvoets te rijden op het park.
 • Auto’s: één auto per accommodatie. Je kunt overige auto’s parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen buiten het park.
 • Slagboom : de slagboom is er voor de rust en veiligheid. Waarschuwing: er kan slechts één auto passeren en de slagboomkaart werkt slechts vóór 1 auto per accommodatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor schade die ontstaat bij onvoldoende afstand houden en onjuist gebruik van de slagboomkaart. De slagboom is 24 uur per dag in werking.

Partytenten/tenten

Het gebruik van kindertenten, gewone tenten en partytenten zijn op dit park niet toegestaan.

Post

Binnengekomen post voor onze gasten wordt in de postvakjes bij de receptie, onder de eerste letter van de achternaam, gelegd. Uitgaande post kan je aan de receptie afgeven.

Postkantoor

Primera / Postagentschap Nassaulaan 20, Harderwijk : 0341-412323.

Privacybeleid

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Ons uitgebreide privacybeleid kun je hier teruglezen.

Receptie

Openingstijden: maandag tot en met zondag van 09.00 tot 17.00 uur (vrijdag 17.30 uur). In de winterperiode is de receptie op zondag gesloten. De receptie is ook gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari.

Rust

Rust is een belangrijk aspect op ons bungalowpark en we vragen iedereen dan ook vriendelijk om al het mogelijke lawaai te vermijden. Radio’s, tv's, muziekinstrumenten etc. dienen buiten jouw accommodatie niet hoorbaar te zijn.

Storingen

Word je onverhoopt tijdens jouw verblijf geplaagd door technische storingen, geef deze dan op bij de receptie, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Indien de receptie gesloten is, kan je in uiterste noodgevallen de beheerder informeren door middel van telefoonnummer: (+31)341 820 227, je wordt dan door middel van een keuzemenu (kies optie 2) direct doorverbonden met de beheerder.

Taxi/openbaar vervoer

 • Taxi Harderwijk: 0341-268208
 • Openbaar vervoer: Bij de receptie kan je informeren naar een dienstregeling of je kunt gebruik maken van het landelijke reisinformatienummer: 0900-9292 (€1,00/min.). Je kunt ook de volgende links van de NS en van het openbaar vervoer aanklikken.
 • Regio taxi: Noord-Veluwe: 0900-0276 (minimaal 1 uur voor vertrek reserveren)

Televisie

In elke accommodatie is een televisie aanwezig. Voor de programmering kan je terecht bij de receptie.

Tennisbaan

Het gebruik van de tennisbaan is gratis. Het gebruik van de tennisbaan dien je vooraf wel even te reserveren bij de receptie. Hier kan je ook de sleutel van de tennisbaan afhalen. Tennisballen en rackets zijn te huur aan de receptie voor € 5.- per uur.

Veiligheid

Om jouw welverdiende vakantie niet in een teleurstelling te laten uitmonden, dien je geen geld of waardevolle spullen in jouw auto of accommodatie achter te laten tijdens jouw afwezigheid.

Vertrek

Wil je bij vertrek de verwarmingsthermostaat terugdraaien op 10 graden Celsius, ramen en deuren sluiten? Wij verzoeken je vriendelijk om tot 10.00 uur uit te checken bij de receptie.

 • Wij verzoeken je vriendelijk om ervoor te zorgen dat het servies en bestek schoon in de kastjes staat.
 • Graag de vuilnis in de daarvoor bestemde containers op het park deponeren.
 • Wil je de koelkast leeg achterlaten?
 • De open haard schoon achterlaten. Wil je zo vriendelijk zijn hiervoor niet de stofzuiger gebruiken.
 • Het gehuurde beddengoed afhalen en in de hal van de accommodatie achterlaten.
 • De slagboomkaart, accommodatieleutel en waarborgformulier kan je bij vertrek afgeven bij de receptie. Indien de receptie gesloten is, kan je dit alles deponeren in de brievenbus bij het woonhuis naast de receptie.
 • De waarborg wordt, na eventuele verrekening met breuk of extra schoonmaakkosten, per bank aan je geretourneerd.
 • Indien je na sluitingstijd van de receptie wenst te vertrekken dien je eventuele breuk voor jouw vertrek, tijdens de openingstijden, af te rekenen.

Vragen

Met alle vragen kan je terecht bij de receptie, telefonisch bereikbaar op het nummer: (+31)341 820 227

Waslijnen

I.v.m. het bosrijke karakter van ons park is het niet toegestaan waslijnen te spannen buiten de accommodatie. Voor het drogen van de was kan je gebruik maken van het droogrek in de accommodatie of de droogtrommel in de wasserette.

Wasserette

Munten zijn verkrijgbaar aan de receptie. De wasserette is 24/7 geopend. 

 • Wasmunt á € 5.-
 • Wasmunt met wasmiddel á € 6.-
 • Wasdrogermunt á € 5.-.

Ziekenhuis

 • St. Jansdal: Wethouder Jansenlaan 90, Harderwijk, tel.: 0341-463911
 • Sophia Ziekenhuis: Dr. Van Heesweg 2, Zwolle, tel.: 038-4245000
 • Isala klinieken: Groot Wezenland 20, Zwolle, tel.: 038-4245000

Zwembad

Het gebruik van ons verwarmd buitenzwembad (van eind mei tot begin september geopend) is gratis voor onze gasten. Het zwemmen zonder begeleiding voor ongeoefende zwemmers en het zwemmen voor 09.00 uur en na 21.00 uur is niet toegestaan.