Bungalowpark Het Verscholen Dorp
 Verkoop of verhuur je vakantiewoning

Verkoop of verhuur jouw vakantiewoning

Voeg jouw vakantiewoning toe voor de verhuur of verkoop

Middels deze pagina’s willen wij je informeren over de verschillende aspecten waarin Bungalowpark Het Verscholen Dorp actief is. Deze informatie is relevant voor alle (potentiële) eigenaren van een recreatieobject, ongeacht of deze verhuurd wordt of niet.

Onderaan deze pagina vind je de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden met betrekking tot het verhuren van een recreatieobject via Bungalowpark Het Verscholen Dorp terug. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Vul dan het Contactformulier in. Een medewerker van de verhuuradministratie zal de vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Wil je verhuren?

 
  Laat jouw vakantiehuis renderen

  Geniet van interessante huurinkomsten, je kunt jouw vakantiehuis via onze professionele organisatie laten verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

  Internationale vindbaarheid

  Jouw vakantiehuis is zichtbaar voor reizigers over de hele wereld, 365 dagen per jaar, in 4 talen. Dit betekent meer reserveringen en een hoger rendement.

  Complete afhandeling

  Ons team zal je graag alles omtrent jouw vakantiewoning uit handen nemen: vanaf betalingen beheren, Customer care tijdens het verblijf, tot aan onderhoud en reparatie aan toe. Wij zorgen vervolgens voor een tijdige maandelijkse uitbetaling van jouw huurpenningen.

  Meertalige service

  Ons team staat jou, als ook jouw gasten in 4 verschillende talen te woord en dat 7 dagen in de week!
  De gast krijgt zo de mogelijkheid om met ons te communiceren in de taal waarin hij zich het meest thuis voelt.

  Ervaren en vertrouwd

  Als sinds 1994 beheren en exploiteren wij Bungalowpark Het Verscholen Dorp en zorgen wij voor de vlekkeloze en professionele verhuur van vakantiewoningen van verschillende eigenaren.

Of ... wens je te verkopen?

 
  Beste marktprijs

  Wij kennen de recreatiemarkt en zullen gezamenlijk met jou de beste verkoopprijs van jouw bungalow of chalet bepalen, zodat deze snel verkocht wordt.

  Aanvullende inkomsten

  Geniet van extra inkomsten door jouw bungalow/chalet te verhuren in de tijd dat je de bungalow of het chalet nog niet verkocht hebt, zodat je profiteert van verhuuropbrengsten.

  Internationale marketing

  Behalve op de Nederlandse markt, bereiken wij ook potentiële kopers in naburige landen zoals Duitsland en België. We zorgen ervoor dat jouw vakantiewoning aantrekkelijk gepresenteerd en eenvoudig vindbaar is op onze website. Jouw vakantiehuis krijgt zo meer zichtbaarheid en wordt getoond in 4 verschillende talen.

  Complete begeleiding bij de aan- en verkoop

  Wij begeleiden het verkooptraject van het begin tot het eind, komen in contact met potentiële kopers en helpen jou van A tot Z door alle stappen heen, tot aan de uiteindelijke beschrijving bij de notaris.

  Geen verborgen kosten

  Wij hanteren een vaste courtage, onafhankelijk van de uiteindelijke verkoopprijs. Je wordt niet verrast met onverwachtse reclame of marketing kosten.

 
 

Testimonials van eigenaren

 

Hink de Ruiter

''Al ruim 22 jaar bezitten wij een bungalow op Het Verscholen Dorp en al die tijd is het beheer van onze bungalow naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het Verscholen Dorp ontzorgt ons als eigenaren door pro-actieve informatie en door het snel en adequaat oplossen van voorkomende vragen of problemen. Verder worden zowel onderhoud als de verhuur van de bungalow op een uitstekende wijze verzorgd.

Als wij zelf op het park komen is de ontvangst heel gastvrij en ziet onze bungalow er altijd netjes uit. Het voelt ook voor ons dan echt als vakantie.'

Peter van den Berg

''Ruim 20 jaar wordt mijn recreatie bungalow verhuurd en onderhouden door Jannette Bijsterbosch en Sisco Fuster. Zij hebben dit altijd tot mijn volle tevredenheid gedaan. Zelf doe ik niets aan de bungalow en de bungalow ziet er nog steeds prima uit. Ik hoop dat ze dit nog lang voor me willen blijven doen.'

  

 

 

Heb je nog vragen?

Hier kan je meer lezen over de aanmelding, provisie en andere zaken over hoe wij werken. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Vul dan het Contactformulier in. Een medewerker van de verhuuradministratie zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Wie is Het Verscholen Dorp? Wat biedt Het Verscholen Dorp?

Bungalowpark Het Verscholen Dorp is een middelgroot bungalowpark gemanaged door Jannette Bijsterbosch en Sisco Fuster. Het is een laagdrempelig zelfstandig familiebedrijf, wat volop in beweging is, waarbij het de gasten constant naar de zin gemaakt wordt. Naast vakantieaanbieder is Bungalowpark Het Verscholen Dorp ook een interessante partij voor beleggers. Investeren in een accommodatie die vervolgens weer door Bungalowpark Het Verscholen Dorp wordt verhuurd, is een succesformule gebleken.

Marketing

Het marketingteam van Bungalowpark Het Verscholen Dorp is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en te inspireren. De nadruk ligt daarbij steeds meer op beleving en interactie. Daarvoor zijn er diverse onlinemogelijkheden zoals een up-to-date website en e-mailmarketing. Om (potentiële) gasten die via zoekmachines zoals Google naar bepaalde vakanties, parken of faciliteiten zoeken zo concreet mogelijk te informeren, worden er specifieke internetpagina’s ontwikkeld, zoals ook onze eigen blog waar wij potentiële gasten inspireren over wat er te zien en te doen is op de Veluwe.

Eigenarenwebsite

Na de aankoop van een accommodatie wordt er een eigenarenaccount aangemaakt voor eigenaren die de accommodatie via Het Verscholen Dorp verhuren; Mijn Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Met deze eigenarenaccount kan er online worden ingelogd.

Op de eigenarenwebsite wordt diverse informatie weergegeven:

 • Reserveringen van de desbetreffende accommodatie
 • Overzicht van kosten​
 • Overzicht van facturen

BTW

Voor het verhuren van een accommodatie adviseren wij eigenaren om vooraf contact op te nemen met een fiscalist. Een fiscalist kan je goed adviseren met betrekking tot jouw concrete fiscale positie. Het loont zich soms wanneer een eigenaar zich als particulier registreert als "kleine ondernemer". De eigenaar is dan "ondernemer" en kan de BTW verrekenen. Dit kan zowel over de verhuur, als ook over de kosten die voor de accommodatie gemaakt zijn.

Verhuuropbrengsten

Wanneer wordt de verhuuropbrengst uitgekeerd?

Standaard wordt de verhuuropbrengst uitgekeerd aan het eind van iedere maand, oftewel het begin van de daaropvolgende maand. Je ontvangt hierover een afrekening, waarna vóór het einde van de volgende maand de verhuuropbrengsten worden overgemaakt​

Jaarlijkse inspectie

Om de accommodatie, de inventaris en het perceel in goede staat van onderhoud te (kunnen) blijven houden, wordt de accommodatie eenmaal per jaar door het beheer van het park geïnventariseerd. Dit gebeurt aan de hand van een technisch rapport, dat zowel voor Bungalowpark Het Verscholen Dorp, als ook voor de eigenaar een duidelijk beeld schetst van de staat van onderhoud. Jaarlijks ontvangt de eigenaar een overzicht met de verbeteringen en onderhoudswerkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de verhuur van de accommodatie. Dit alles zodat de kwaliteit van de accommodaties voldoet aan de verwachtingen van de gasten.

Boekingsproces

Zeven dagen per week worden er vele telefoontjes en e-mails verwerkt. Reeds 60% van alle omzet wordt via de eigen website gerealiseerd. Door de snelle opmars van onder meer Android devices en iPads zal dit alleen maar toenemen. Door middel van een overzichtelijke zoek & boek functie op de website, kan een gast een vakantieverblijf geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken. Ook kunnen gasten ook middels touroperators en reisbureaus een boeking maken.

Verdeling van de huuropbrengsten

Middels het reserveringssysteem van Bungalowpark Het Verscholen Dorp worden bruto huuropbrengsten van alle accommodaties van hetzelfde type zoveel mogelijk en naar rato van beschikbaarheid voor verhuur verdeeld, zodat de accommodaties zo veel mogelijk gelijke huuropbrengsten generen. Hierbij wordt er wel rekening gehouden met de voorkeursboekingen van gasten.

Aanbrengen van gasten

Voor een eigenaar is het mogelijk om zelf gasten aan te brengen voor in de eigen accommodatie. Je kunt jouw eigen accommodatie promoten door je eigen unieke link. Als er gasten worden aangebracht, betaalt de eigenaar een gereduceerde provisie.

Forensenbelasting of toeristenbelasting

Indien je een gemeubileerde accommodatie in een andere gemeente dan jouw eigen woonplaats meer dan 90 dagen per jaar beschikbaar houdt voor jezelf, dan is de forensenbelasting van toepassing, anders is er sprake van toeristenbelasting. Meer informatie hierover kan je terugvinden op de website van de desbetreffende gemeente.

Onderhoud

Het Verscholen Dorp neemt je graag al het onderhoud uit handen, faciliteert en ontzorgt de eigenaar daar waar mogelijk. In de verhuurovereenkomst is vastgelegd tot welk bedrag Het Verscholen Dorp zelfstandig onderhoud mag plegen. In de regel overlegt Het Verscholen Dorp doorgaans belangrijke storingen en noodzakelijke reparaties met de eigenaar om hierover afspraken te maken. Het Verscholen Dorp zorgt in ieder geval voor het periodieke tuinonderhoud, zoals grasmaaien en bladeren opruimen in de herfst.