Bungalowpark Het Verscholen Dorp
senioren vakantie nederland

Senioren vakantiepark

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
  • Veel wandel- en fietstochten in de omgeving
  • Centraa gelegen in Harderwijk
  • Dichtbij het Veluwemeer

Genieten van een senioren vakantie in Nederland

Het Verscholen Dorp is een ideaal vakantiepark voor senioren. Waarom? Buiten alle drukke vakantieperiodes van gezinnen met kinderen, geniet je van alle rust op ons vakantiepark middenin in de natuur. Het park is namelijk gelegen op de Veluwe wat het de perfecte uitvalsbasis maakt voor de mooiste wandel- en fietstochten. Tijdens jouw senioren vakantie op de Veluwe kan je genieten van veel comfort in onze bungalows en chalets voor 3 tot 6 personen. De accommodaties zijn groot genoeg om lekker met z'n tweeën op vakantie te gaan, maar ook met de kleinkinderen, met de familie of met vrienden. 

Jouw overnachting op de Veluwe

Op ons vakantiepark voor senioren op de Veluwe vindt je diverse chalets en bungalows voor 3 tot 6 personen. In onze vakantiewoningen staat gezelligheid voorop! Deze zijn volledig ingericht en ook beschikken de vakantiewoningen over gratis WiFi, twee slaapkamers of 3 slaapkamers, een badkamer met aparte douche, een ruime keuken, een comfortabele woonkamer met open haard en vloerverwarming, een terras met tuinset en een apart toilet. Ook is er genoeg ruimte om de vakantiewoningen heen zodat je echt kunt genieten van alle rust en privacy. De vakantiewoningen zijn gelegen midden in de natuur van Gelderland. Naast de bungalows en chalets is er parkeerruimte voor één auto. Kortom, Het Verscholen Dorp is de ideale locatie voor een senioren vakantie in Nederland!

Voor welke accommodatie kiest je? ⤵

Ontdek de omgeving

Op ons vakantiepark voor ouderen verblijf je aan de rand van de Veluwe. Vanuit jouw vakantiewoning kan je er mooie wandelingen of fietstochten maken. Heb je niet de mogelijkheid om fietsen mee te nemen? Dat is geen probleem! Je kunt bij de receptie van ons vakantiepark fietsen (ook E-bikes) huren. Wist je dat er bij het Veluwemeer prachtige wandelroutes liggen? Wandel bijvoorbeeld de Veluwemeerkust route langs de oevers en door de Veluwse bossen. Wil je wat historie opzoeken? Breng dan eens een bezoekje aan de Hanzestad Harderwijk. Eeuwenoude panden, de bruisende binnenstad en gezellige terrasjes waar je tot rust kan komen met een kopje koffie of thee (of natuurlijk een borreltje). Ook Elburg, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle zijn zeker het bezoeken waard. Kortom, je hoeft je niet te vervelen tijdens jouw senioren vakantie op de Veluwe

Jouw verblijf in het kort:

  • Prachtige wandel- en fietsroutes
  • Aan de rand van Hanzestad Harderwijk
  • Fietsverhuur op het park
  • Speeltuinen voor de kleinkinderen
  • Dicht bij Elburg, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle
  • Comfortabele bungalows en chalets
  • Verse broodjesservice

Wat eerdere gasten ons vroegen

Mogen wij onze hond meenemen?

Jazeker! Op de veluwe kan je jezelf natuurlijk perfect vermaken met jouw trouwe viervoeter. Wij beschikken over bungalows en chalets waar jouw hond ook mag komen. Jouw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder de hond die deel uit maakt van jouw gezin.

Is het vakantiepark geschikt voor onze kleinkinderen?

Absoluut! Ons vakantiepark is een ideale bestemming voor een senioren vakantie in Nederland met jouw kleinkinderen. Door onze 6-persoons huisjes kunnen ook jouw kleinkinderen gezellig mee. Zij zullen zich uren vermaken bij de speeltuin en in het verwarmde buitenzwembad.  

Deze blog is misschien wel iets voor jou: