Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Last minute

Last minute naar Het Verscholen Dorp

  • Bungalowpark midden in de natuur
  • Comfortabele en vrijstaande accommodaties
  • Huisdieren zijn ook welkom

Geniet van je last minute vakantie in Harderwijk

Wil je graag last minute een weekend, midweek of week weg? Kom naar Het Verscholen Dorp en geniet van wat Harderwijk te bieden heeft. Het is een geliefde bestemming met jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers. Er is altijd genoeg te beleven in Harderwijk, zo zijn er verlichte pleintjes, eeuwenoude panden en een sfeervolle binnenstad. Harderwijk ligt op nog geen tien minuten van de Veluwe. De prachtige bossen, de paars gekleurde heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad. Daarnaast staan de accommodaties midden in de natuur en bieden ze genoeg privacy en ruimte. Kom last minute naar Het Verscholen Dorp om volledig uit te rusten! 

 

Vind hier jouw last minute vakantie mét voordeel tot wel 30%⤵

 

Last minute een accommodatie huren

Op bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk heb je de mogelijkheid om een bungalow of chalet te huren. Ze zijn allemaal vrijstaand en bieden daarom voldoende ruimte en privacy. Daarnaast zijn ze volledig en ingericht en heb je bij alle accommodaties toegang tot het gratis WiFi netwerk. De bungalows zijn geschikt voor 6 personen en op aanvraag is de Family bungalow geschikt voor 8 personen. De chalets zijn iets knusser, deze zijn geschikt voor 3 tot 5 personen. Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

 

Alles op een rijtje

  • Vrijstaande bungalows en chalets
  • Veel ruimte en privacy
  • Geschikt voor 3 tot 8 personen
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeerplaats
 

Sfeerimpressie van Het Verscholen Dorp en de omgeving⤵

 

Ontdek de omgeving van Het Verscholen Dorp

In de omgeving van Het Verscholen Dorp is veel te doen. Het park ligt namelijk in de Hanzestad Harderwijk. Harderwijk staat bij Nederlanders bekend als open, ontspannen en ondernemend. Veel oude gebouwen hebben een bestemming gekregen als winkel, restaurant, galerie of wooncomplex. Net buiten de stad vindt u de Veluwe. Hier kunt u mooie wandelingen en fietstochtjes maken. Dichtbij Harderwijk liggen ook de grote steden Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle. Ook hier kunt u heen voor een gezellig dagje winkelen, ga met het gezin naar de Apenheul of bezoek de koppelpoort in Amersfoort. Kortom, genoeg te beleven voor jong en oud!

 

Wat gasten voor jou al gevraagd hebben

🌲 Waar kan ik last minute op vakantie op de Veluwe?

Een last minute dichtbij de Veluwe kan hier! Het Verscholen Dorp ligt op nog geen 10 minuten van de Veluwe. Op het park is een fietsverhuur waar je een fiets of e-bike kan huren. Op deze manier hoef je geen fiets mee te nemen en kan je de Veluwe ontdekken. Perfect voor een last minute vakantie!

🐶 Waar kan ik last minute met de hond op vakantie?

Op Het Verscholen Dorp zijn honden meer dan welkom. We hebben meerdere huisdiervriendelijke accommodaties, waardoor een vakantie met jouw hond mogelijk is. Op de Veluwe kan je prachtig wandelen met jouw hond.