Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Restaurants in Harderwijk

In de omgeving: 2km

Restaurants in Harderwijk

Genieten in Harderwijk 

Lekker eten kun je overal in Harderwijk. Er zijn goede restaurants van ieder prijsniveau en met een gevarieerde menukaart. Leuke eetadresjes met een eenvoudige keuken tot en met een Michelinster! Harderwijk heeft het allemaal. Neem plaats op één van de sfeervolle pleintjes van de Hanzestad of geniet aan het water op de boulevard. Waar ga jij eten?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op zoek naar een leuke accommodatie in Harderwijk? ⤵

(3)

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalows, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy wooden Chalet

Kom genieten in onze charmante houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Veluwe lodge

Ontdek de prachtige Veluwe Lodges: een oase van ruimte en comfort om volledig tot rust te komen. Geniet van de gezellige woonkamer met een comfortabele zit- en eethoek en goed uitgeruste open keuken. Via een schuifdeur kom je in de ruime tuin met veel privacy.
Meer