Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Hemelvaart

Hemelvaart op de Veluwe

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
 • Vrijstaande bungalows en chalets
 • Verscholen tussen de bomen
 • Fietsverhuur op het park

Lang weekend weg met Hemelvaart

Hemelvaart is hèt moment om een lang weekend weg te gaan met familie en/of vrienden. Geniet bij Het Verscholen Dorp van de privacy en ruimte in een bungalow of chalet midden in de natuur. Onze accommodaties zijn geschikt voor 3 tot en met 8 personen, perfect voor een weekend weg met jouw dierbaren! Huur een fiets op ons park en ga in de ochtend van Hemelvaartsdag op avontuur door de Veluwse natuur tijdens het dauwtrappen. Na een lange dag op ontdekkingsreis geweest te zijn kan je genieten van een heerlijk diner bij Italiaans restaurant La Famiglia. Het wordt gegarandeerd een geslaagd hemelvaartweekend bij Het Verscholen Dorp! 

Boek hier je weekend getaway tijdens Hemelvaart ⤵

Verscholen in de natuur overnachten

Verblijf tijdens Hemelvaart in de door groen omringde bungalows en chalets en kom écht even tot rust. Onze ruime bungalows zijn geschikt voor 6 personen en onze family bungalow voor 8 personen is beschikbaar op aanvraag, perfect voor jouw weekend getaway naar Het Verscholen Dorp! Bekijk ook eens onze knusse chalets aan de rand van de Veluwe. Deze volledig ingerichte vakantiehuisjes zijn geschikt voor 3 tot en met 5 personen. Vier Hemelvaart met de mensen waarvan je houdt en geniet van een heerlijk lang weekend weg.

Het Verscholen Dorp in het kort:

 
  Vrijstaande bungalows en chalets
  Op de Veluwe
  Restaurant La Famiglia
  Verwarmd buitenzwembad
 

Een sfeerimpressie van een Hemelvaartweekend bij Het Verscholen Dorp⤵

Dauwtrappend het weekend in

Denk je aan Hemelvaart, dan denk je aan dauwtrappen. Stap 's ochtends op de fiets en ontdek de prachtige omgeving van Hanzestad Harderwijk. Trap rustig door de natuur of ga voor een frisse wandeling op de Veluwe. Koel heerlijk af tijdens het zwemmen, windsurfen, suppen, kitesurfen, kajakken of kanovaren bij het Veluwemeer. Voor een dagje uit zijn Hanzesteden Harderwijk en Zwolle de perfecte locaties! Hier kan je verschillende activiteiten beleven, zoals spannende escape rooms, stadswandelingen en winkelen in de winkelstraten. Onze tip: op zaterdag 11 mei kan je molen De Hoop bezoeken tijdens Nationale Molendag. Hier leggen Harderwijkse molenaars je alles uit over de authentieke korenmolen. 

Activiteiten tijdens Hemelvaart:

 • Dauwtrappen
 • Wandelen door de Veluwe
 • Watersporten op het Veluwemeer
 • Bezoek aan Hanzesteden
 • Nationale Molendag

Leuke routes langs prachtige knooppunten⤵

Van Het Verscholen Dorp naar Elburg | 49.5 km
Fietsroute Harderwijk
Harderwijk | 12.8 km
Fietsroute Harderwijk
Bos, heide en Veluwemeer, vanuit Het Verscholen Dorp | 52.5 km
fietsroute Veluwe

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🚲 Kan ik tijdens Hemelvaart een fiets huren op het park?

Ja, wij bieden fietsverhuur aan op ons vakantiepark. Zo kan je met jouw dierbaren de prachtige omgeving ontdekken tijdens het dauwtrappen. Bezoek onze receptie voor de prijsinformatie en de verhuur van een elektrische fiets, fiets met 7 versnellingen en kinderfiets. Ook bieden wij kinderzitjes en een hondenfietskar aan, zo kan iedereen mee! 

🏡 Kan ik een natuurhuisje huren tijdens Hemelvaart?

Ja, onze chalets en bungalows liggen verscholen tussen de bomen. Geniet van een ruime, vrijstaande accommodatie dat omringt wordt door prachtig groen van de omringde bossen, zo kan je ultiem ontspannen!