Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Herfstvakantie

Herfstvakantie

  • Geniet van de rust en de natuur
  • Chalet of bungalow
  • Fiets- en E-bike verhuur, tennisbaan en speelplaats

Herfstvakantie in de Veluwe

Dichtbij en toch even helemaal weg

Kijk uit naar een heerlijk verblijf, een ontspannen middag in de najaarszon, of samen op verkenning in de kleurrijke bossen, heide en zandverstuivingen op de Veluwe, gekleed in herfstige sferen. Al heeft iedereen allemaal zijn eigen idee bij een ideale herfstvakantie, je beleeft hem samen bij Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk. Ook belangrijk in deze tijden: je hoeft niet ver weg om er samen even helemaal uit te zijn, midden in de prachtige natuur. Bekijk snel ons aanbod en kom in de herfstvakantie naar Het Verscholen Dorp!

 

Zoek en boek hier jouw Herfstvakantie ⤵

 
 

Ontdek, proef en beleef de Veluwe!

Nog even lekker een flinke dosis zon en buitenlucht tanken voordat je de winter ingaat? Nieuwe fiets- en wandelgebieden ontdekken, lekker eten in een fijn restaurant, de geschiedenis induiken of superactief in de natuur bezig zijn? Het kan allemaal. Gewoon op Het Verscholen Dorp op de Veluwe. Plan een dagje, een weekend of een week. En je zult zien: er is hier zo veel te ontdekken en te beleven dat je tijd tekort hebt. Is niet erg, je kan gewoon een keertje terug komen.

 
 

Sfeerimpressie van Het Verscholen Dorp in de herfst ⤵

 

Avontuurlijke en bovendien ontspannen herfstvakantie

Geniet van de rust en de natuur op Bungalowpark Het Verscholen Dorp en kom vakantie vieren in een van onze bungalows of chalets. Ze liggen midden in het bos, met directe aansluiting op de fietsroutes van het fietsknooppuntennetwerk. Wanneer je niet zelf een fiets mee kan nemen kun je gebruik maken van de fiets- en E-bike verhuur. In de herfst is de natuur op haar mooist: bos, heide, zandverstuiving, strand & historische steden. Naast deze dingen kan je ook genieten van de attracties in de directe omgeving zoals het Klimbos, de Apenheul, Walibi, Paleis het Loo en veel andere bezienswaardigheden. Kortom, niemand hoeft zich te vervelen tijdens een herfstvakantie op Het Verscholen Dorp.

 

Volop genieten met elkaar

  • Vrijstaande bungalows of chalets
  • Veel privacy
  • Sommige accommodaties met een gezellige open haard
  • Parkeerplaats direct naast de accommodatie
  • De goudgekleurde Veluwe als achtertuin