Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Meivakantie

Meivakantie bij Het Verscholen Dorp

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
  • Vrijstaande bungalows en chalets
  • Dichtbij de steden Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle
  • De tennisbaan is het gehele jaar geopend

Een ontspannende meivakantie

Ben je op zoek naar een Meivakantie met veel ruimte, midden in de natuur? Zoek dan niet verder, want Het Verscholen Dorp heeft precies wat je zoekt. Het park ligt midden in de natuur, aan de rand van de Veluwe. Ook op het park zelf is er genoeg vrijetijdsbesteding te vinden. Daag je familie uit voor een potje tennis op de tennisbaan. Ook kan je volledig ontspannen in de buitenlucht, op het terras bij jouw bungalow of chalet. De bungalows en chalets zijn voorzien van de nodige privacy en ruimte. Optimaal ontspannen? Dat doe je tijdens de Meivakantie bij Het Verscholen Dorp!

Zoek hier jouw perfecte chalet of bungalow ⤵

Een chalet of een bungalow?

Op Het Verscholen Dorp heb je tijdens het boeken de keuze uit een chalet of een bungalow. Bij beide kan je gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk en kan je één auto bij de accommodatie parkeren. De chalets zijn geschikt voor 3 tot 5 personen en beschikken allen over 2 slaapkamers. De bungalows zijn geschikt voor 6 personen en op aanvraag is de family bungalow geschikt voor 8 personen. Daarnaast hebben de bungalows 3 slaapkamers en een apart toilet. Naar welke gaat jouw voorkeur uit?

De verschillen in onze accommodaties

  • De chalets zijn geschikt voor 3 tot 5 personen
  • De bungalows zijn geschikt voor 6 tot 8 personen
  • De chalets hebben 2 slaapkamers
  • De bungalows hebben 3 slaapkamers

Sfeerimpressie van het bungalowpark ⤵

Wat is er te doen in de omgeving?

Het Verscholen Dorp ligt in de Hanzestad Harderwijk. Dit is op nog geen 10 minuten afstand van het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Hier kan je al wandelend of fietsend van de prachtige natuur genieten. Harderwijk zelf staat bij Nederlanders bekend als open, ontspannen en ondernemend. Het is hier genieten: verlichte pleintjes, eeuwenoude panden, een sfeervolle binnenstad met hippe koffietentjes en terrassen. Dichtbij Harderwijk liggen de steden Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. Deze steden zijn perfect voor een dagje winkelen, verschillende musea te bezoeken of een hapje te eten. In Apeldoorn is het ook zeker de moeite waard om de Apenheul, Paleis het Loo en Julianatoren een bezoekje te brengen. Kortom, genoeg te doen tijdens de meivakantie bij Het Verscholen Dorp.