Bungalowpark Het Verscholen Dorp
September nazomer

Geniet in September van de nazomer op de Veluwe

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
  • Volledig ingerichte en vrijstaande accommodaties
  • Honden zijn van harte welkom
  • De Veluwe als achtertuin

Bij ons geniet je van de laatste zonnestralen

Shoppen in de binnenstad of lekker de Veluwe verkennen op de fiets, er is genoeg te doen en te beleven in Harderwijk en omgeving. Liefhebber van een vakantie in een rustige en voordelige periode? Dan is een vakantie in de nazomer een hele goede keus. September heeft ook heel vaak zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in de nazomer nog prima fiets- en wandelweer. Een fiets kun je huren bij de fietsverhuur bij de receptie. Kijk je ook uit naar een heerlijk verblijf en een ontspannen vakantie in de najaarszon? Boek dan nu jouw vakantie in september en kom genieten van een heerlijke nazomer bij Het Verscholen Dorp! 

Zoek en boek jouw nazomerse vakantie ⤵

Ontdek, proef en beleef de Veluwe!

Nog even lekker een flinke dosis zon en buitenlucht tanken voordat je de winter ingaat? In september is de Veluwe op haar mooist. De bladeren beginnen te verkleuren en de heide staat prachtig in bloei. Aanschouw de prachtige kleuren tijdens jouw nazomer vakantie in september op de Veluwe. Volg de vele fiets- en wandelroutes door de natuur. Je kunt bij ons op het park fietsen huren. Liever de omgeving op een andere manier verkennen? Wij verhuren ook E-bikes. Bezoek leuke steden in de omgeving zoals Apeldoorn, Elburg of Ede. Je verveelt je geen moment!

De omgeving

  • Ga wandelen en fietsen in de nazomerse ochtendsferen
  • Bezoek de dorpjes Nunspeet, Putten en Ermelo.
  • Ga shoppen of pak een terrasjes in steden in de buurt.
  • Een dagje naar de Apenheul en Thermen Bussloo.

Sfeerimpressie van de nazomer ⤵

Overnachten in één van onze accommodaties

Op Het Verscholen Dorp is het mogelijk om te overnachten in een bungalow of chalet. Deze zijn geschikt voor 3 tot 8 personen, dus groot genoeg voor een vakantie met familie of vrienden. Alle accommodaties zijn vrijstaand, volledig ingericht en beschikken over de nodige ruimte en privacy. Ze staan midden in de natuur, waardoor je gegarandeerd tot rust komt. Ook hebben sommige accommodaties een gezellige open haard, waardoor je aan het eind van de dag lekker met z'n allen bij de open haard kunt zitten. Voor iedereen is er wel een passende bungalow of chalet bij Het Verscholen Dorp. 

Bekijk de verschillende accommodaties