Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Fietsroute Schaapskooi ūüö≤ūüĆ≥

Tijdens je verblijf op ons park kun je genieten van verschillende mooie fietsroutes, waaronder de route langs de Schaapskooi in Ermelo.

Deze prachtige route biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en volop te genieten van de mooie omgeving, dus stap op je fiets en maak je klaar voor een leuke fietstocht door het bos en over heide. Tussen knooppunt 79 en 96 ontdek je de Schaapskooi in Ermelo. Leuk om even af te stappen en de schapen van dichtbij te bekijken of een kopje koffie te drinken in het bezoekerscentrum. Weet je wat het nog leuker maakt? De vrolijke schaapskudde die hier samen met de herder op de hei rondloopt. Het is heerlijk rustgevend om de kudde schapen te zien grazen, terwijl je rustig door het landschap fietst of even een pauze neemt om van het uitzicht te genieten.

TIP er worden ook vaak leuke activiteiten en evenementen bij de Schaapskooi georganiseerd. Houdt hiervoor onze evenementen pagina in de gaten. 

Maar dat is nog niet alles! Langs de route kom je picknicktafels tegen, perfect om even op adem te komen en te genieten van een welverdiende pauze. En oh, vergeet niet langs knooppunt 84 te fietsen, waar je Boerderij 'de Grote Koekoek' vindt. Deze boerderij is al sinds 1950 in handen van dezelfde familie waardoor de inmiddels derde generatie zich hier actief bezighoudt met het houden van koeien. In de Boerderijwinkel kan je verse melk, uien en heerlijk vlees kopen. De winkel is dagelijks van 07.00 uur tot 19.00 uur geopend, dus je hebt genoeg tijd om even langs te wippen!

Kortom, deze fietstocht is absoluut een aanrader. Neem vooral je tijd, geniet van de omgeving en maak mooie herinneringen onderweg!

Schaapskooi
 
    Fietsroute van circa 22,3 km
    Ook leuk voor kinderen
    Verse producten onderweg
    Prachtige landschappen
 
 
 

Wist je dat het één keer per jaar in maart Lammetjesdag is bij de Schaapskooi? De schapen en lammetjes kunnen dan van dichtbij bekeken en geaaid worden. Op het terrein staan kraampjes met hapjes & drankjes en voor de kids zijn er leuke activiteiten!

 

Op zoek naar een leuke accommodatie voor jouw fietsvakantie?¬†‚§Ķ