Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Mountainbikeroutes in de omgeving

De mooiste mountainbikeroutes van de Veluwe 🌳

 
 

Het Verscholen Dorp biedt een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van mountainbiken. Met een scala aan routes in de directe omgeving is het park de perfecte plek om je fietsavontuur te beginnen. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een ervaren rijder die op zoek is naar uitdagende trails, er is voor elk niveau iets te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is op de mountainbike te stappen en genieten van de prachtige omgeving.

 
 

Route Ermelo | 24 km

De onlangs vernieuwde mountainbikeroute is een uitdagende route met singletracks in de omgeving van Ermelo. Deze route begint op 1km afstand vanaf het park. De route gaat langs de uitgestrekte Ermelosche Heide, het Speulder en Sprielderbos en is hierom zeer afwisselend.

 
 

Route Harderwijk | 22 km

De mountainbikeroute Harderwijk is een route die zich kenmerkt door de technische singletracks, pittige hoogteverschillen, mooie uitzichten over het Beekhuizerzand en de fraaie Leuvenumse bossen. De route is 22 km lang en is vanuit het vakantiepark direct te volgen door de groene pijlen. 

 
 

Verblijf bij Het Verscholen Dorp

Wist je dat je deze bovenstaande routes allemaal vanaf ons vakantiepark kan volgen? Waarom dan niet gelijk er een fijne vakantie van maken! Bij ons kun je verblijven in comfortabele bungalows en chalets.

 
 

Hier kun je ons vinden