Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Voorjaarsvakantie

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
 • Bungalows en chalets met veel privacy
 • De Veluwe als achtertuin
 • Parkeerplaats direct naast de accommodatie

Voorjaarsgeluk bij het Verscholen Dorp 🌷

Graag op vakantie in de voorjaarsvakantie? Het Verscholen Dorp heet je welkom om te komen genieten aan de rand van de betoverende Veluwe. Verlies jezelf in de schoonheid van het natuurgebied terwijl je een van de prachtige wandel- of fietsroutes volgt. Deze omgeving biedt het ultieme terrein voor onvergetelijke mountainbike-avonturen. Aan het einde van de dag is het tijd voor ontspanning in een van onze comfortabele vrijstaande bungalows of chalets voor 3 tot 8 personen. Dus, aarzel niet en breng je voorjaarsvakantie door bij Het Verscholen Dorp.

Vind jouw ideale bungalow of chalet hier ⤵

Voorjaarsavonturen 🌸

Laat het voorjaar je betoveren bij het Verscholen Dorp tijdens de voorjaarsvakantie! Daag elkaar uit voor een potje tennis, huur een fiets, verken de omgeving en de kids beleven eindeloos plezier in de speeltuin op het park. Naast het vermaak op het park is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Verken de steden, zoals Harderwijk en Zwolle in de buurt of dompel jezelf onder in de ongerepte natuur van de Veluwe. 

Eindeloos vermaak ⤵

  Verken de Veluwe

  De ongerepte natuur van de Veluwe mag je absoluut niet missen. Huur een fiets of geniet van de vele wandelroutes. 

  Bezoek steden in de omgeving

  Ontdek Hanzesteden Harderwijk en Zwolle, de bruisende stad Apeldoorn en de veelzijdige stad Amersfoort. 

  Bezoek het Dolfinarium

  Hier kun je je verwonderen over dolfijnen, walrussen, zeehonden en andere fascinerende zeedieren.

   

Wat eerdere gasten ons vroegen 

🌸 Wat is er allemaal te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Verken omliggende steden zoals Harderwijk,  Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Bezoek het Dolfinarium, maak prachtige wandelingen langs het Veluwemeer, en ontdek de Veluwe. Bezoek Walibi Holland voor wat extra spanning en avontuur.

🐶 Mag mijn trouwe viervoeter ook mee op vakantie?

Absoluut, je kunt je hond gerust meenemen, want er zijn diverse accommodaties die met alle liefde jouw harige metgezel verwelkomen! Er zijn ook verschillende hondenlosloop gebieden in de buurt zoals: het Strokelbos, Slingerbos, Hondenstrand bij CrescentPark en Hondenstrand Harderwijk. 

Hier vind je ons ⤵