Bungalowpark Het Verscholen Dorp
moederdag

Weekendje weg met Moederdag

  • Groener dan hier, vind je het niet
  • Comfortabel bungalows
  • In Harderwijk op de Veluwe

Vier Moederdag op de Veluwe

Het is weer bijna zover, Moederdag 😍! Een cadeau bedenken voor Moederdag kan lastig zijn. Onze tip: verwen jouw moeder met een heerlijk weekendje weg bij Het Verscholen Dorp en maak een verrukkelijk ontbijtje voor haar klaar tijdens dit weekendje weg (of bestel deze kant-en-klaar bij Bakker Piet). Kies voor één van onze chalets of bungalows en geniet van een heerlijk weekend weg. De accommodaties zijn geschikt voor 3 tot 6 personen en bevinden zich in het bos. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de parkfaciliteiten. Kom een hapje eten bij restaurant La Famiglia, huur een fiets bij de receptie, waag een plons in het zwembad of ga fanatiek tennissen op onze tennisbaan. 

Een sfeerimpressie van jouw moederdag

Vakantietips tijdens Moederdag

Tijdens het weekend van Moederdag is het meestal erg lekker weer. Het perfecte moment om er heerlijk op uit te gaan. Goed nieuws 😊! De omgeving van ons vakantiepark leent zich perfect om leuke dingen te ondernemen. Wij hebben hier alvast de nodige tips uitgezocht:

🏙 Steden - Het Verscholen Dorp ligt in Hanzestad Harderwijk. Het is een stad die je echt niet mag missen. Het heeft een sfeervolle binnenstad met hippe koffietentjes, terrassen en heerlijke restaurants. Breng ook een bezoek aan Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. Erg leuke steden als je van shoppen houdt.

🐒 Dagjes uit - In de omliggende steden is het mogelijk om leuke attracties te bezoeken. Kies bijvoorbeeld voor de Apenheul, Paleis het Loo, de Julianatoren, Thermen Bussloo, Bowlingbaan Harderwijk, Kok Experience of Funzone Zwolle. 

🍷 Heerlijk dineren - In Harderwijk zijn er goede restaurant van ieder prijsniveau en met een gevarieerde menukaart. Neem plaats op één van de sfeervolle pleintjes van de Hanzestad of geniet aan het water. Ga bijvoorbeeld dineren bij Fuego Tapasbar, The Lotus Lounge, 't Zusje, De Boterlap, Cozy Harbour of Holy Moly. Bekijk hier een uitgebreid overzicht.

Zoek en boek jouw verblijf tijdens Moederdag