Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Pasen

Pasen midden in de natuur

Zorgeloos boeken!
Geniet van onze flexibele voorwaarden
 • Comfortabele bungalows en chalets
 • Gelegen nabij de Veluwe
 • Geschikt voor 3 tot 8 personen

Met Pasen naar de Veluwe 🐣

Pasen een keer ergens ander doorbrengen dan thuis? Kom naar Het Verscholen Dorp en geniet van de paasbrunch in één van onze bungalows of chalets. Ze zijn geschikt voor 3 tot 8 personen, dus groot genoeg om met familie en/of vrienden te verblijven. De accommodaties zijn vrijstaand, beschikken over de nodige privacy ruimte en staan midden in de natuur. Het park ligt namelijk dichtbij de Veluwe in Harderwijk. Met nog geen 10 minuten ben je in de bossen van dit mooie natuurgebied. Hier kun je na de paasbrunch een mooie wandeling maken. Met wie kom jij tijdens het paasweekend genieten van Het Verscholen Dorp? 

 

Zoek en boek hier je ideale paasweekend weg ⤵

Paasplezier bij Het Verscholen Dorp 🌸

Het paasweekend in Verscholen Dorp is puur genot. Kies voor een ruim chalet of bungalow en deel deze ervaring met familie en vrienden, want gezelligheid staat centraal. Beeld je in: de eerste lentestralen strelen je gezicht terwijl je geniet van een paasbrunch op het zonnige terras. Daarna begint het avontuur van de paaseieren jacht! Verstop ze voor de kinderen op het park of waag je in de betoverende Veluwse bossen. Maak ontspannende wandelingen langs het Veluwemeer en voor de waterliefhebbers is er volop plezier met zwemmen, varen, zeilen, surfen, suppen en vissen. Kortom genoeg vermaak tijdens het paasweekend. 

Paasvermaak ⤵

  Paaseieren jacht op de Veluwe

  Zoek & verstop paaseieren! Of maak een wandeling.

  Bezoek steden in de buurt

  Verken betoverende steden zoals Harderwijk, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle.

  Ontdek het Veluwemeer

  Watersportliefhebbers opgelet! Kom zwemmen, varen, zeilen of surfen.

  Speel een potje tennis

  Huur tennisrackets en daag vrienden en familie uit voor een potje tennis. 

  Huur een fiets & ontdek

  Ontdek de prachtige omgeving van Harderwijk of de Veluwe.

Ontdek Het Verscholen Dorp tijdens Pasen

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

🐣 Wat is er met Pasen op Het Verscholen Dorp?

Het paasweekend zit boordevol avonturen: zoek en verstop paaseieren in het park, ontdek de betoverende Veluwe, verken steden als Harderwijk, Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle of dompel je onder in watersportplezier op het Veluwemeer.

🐶 Is mijn hond ook welkom?

Zeker, kies voor een huisdiervriendelijke bungalow of chalet en neem je trouwe viervoeter gezellig mee! Laat je bij het reserveren even weten dat je hond mee komt?