Bungalowpark Het Verscholen Dorp

De Veluwe

In de omgeving: 1km

De Veluwe: De natuurlijke omgeving van het park

Op nog geen tien minuten buiten Harderwijk vind je een andere wereld: De Veluwe, een weidse wereld van groen en rust. De prachtige bossen, de paars gekleurde heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad.

In de directe omgeving van het park vind je het Leuvenumse bos, maar ook het Beekhuizerzand, een unieke zandverstuiving met een geheel eigen flora en fauna. De natuur rond de Hierdense beek is indrukwekkend, evenals het landelijke Hierden met prachtige boerderijen en landgoederen zoals De Essenburgh. Wanneer je van al dit natuurschoon trek heeft gekregen, kan je midden in het bos terecht bij ‘Boshuis Drie’ of ‘De Buurtjes’ om te genieten van een heerlijk kopje koffie met verse, zelfgemaakte appeltaart.

Dicht bij het Bungalowpark bevindt zich ook een trimbaan/parcours en een natuurlijke speeltuin midden in het bos, van hier uit kan je alle kanten op naar het Hulshorster Zand, de Hierdense beek, Leuvenumse Bos, Ermelose Heide... Kortom, vanuit alle windstreken kan je van de prachtige natuur genieten.

Terug naar de rest van de omgeving