Bungalowpark Het Verscholen Dorp

De Veluwe

In de omgeving: 1km

De Veluwe: De natuurlijke omgeving van het park

Op nog geen tien minuten buiten Harderwijk vind je een andere wereld: De Veluwe, een weidse wereld van groen en rust. De prachtige bossen, de paars gekleurde heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad.

 
 

Zandverstuiving

In de directe omgeving van het park vind je het Leuvenumse bos, maar ook het Beekhuizerzand, een unieke zandverstuiving met een geheel eigen flora en fauna.

Midden in het bos

De natuur rond de Hierdense beek is indrukwekkend, evenals het landelijke Hierden met prachtige boerderijen en landgoederen zoals De Essenburgh. Wanneer je van al dit natuurschoon trek heeft gekregen, kan je midden in het bos terecht bij ‘Boshuis Drie’ of ‘De Buurtjes’ om te genieten van een heerlijk kopje koffie met verse, zelfgemaakte appeltaart.

Fietsen / wandelen

Dicht bij het bungalowpark bevindt zich ook een trimbaan/parcours en een natuurlijke speeltuin midden in het bos, van hier uit kan je alle kanten op naar het Hulshorster Zand, de Hierdense beek, Leuvenumse Bos, Ermelose Heide of spring op je mountainbike en ontdek de trails vanuit het bungalowpark ... Kortom, vanuit alle windstreken kan je van de prachtige natuur genieten.

 
 

Op zoek naar een leuke accommodatie op de Veluwe? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy Wooden Chalet

Kom genieten in deze gezellige houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Casa Color

Welkom in dit uniek ingerichte en idyllisch gelegen chalet, aan de rand van de prachtige Veluwe en op slechts een steenworp afstand van het levendige centrum van Harderwijk. Hier geniet je van een perfecte balans tussen rust en levendigheid.
Meer