Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Zomervakantie

Zomervakantie bij Het Verscholen Dorp

  • Vakantie op de Veluwe
  • Fietsverhuur op het park
  • Vrijstaande chalets en bungalows

Vier de zomervakantie bij Het Verscholen Dorp

De zomer door brengen op de Veluwe? Kom naar Het Verscholen Dorp en verken de kleurrijke bossen, heide en zandverstuivingen. Bij onze fietsverhuur kan je een fiets of E-bike huren om de Veluwe te verkennen. Tijdens jouw vakantie kan je verblijven in een van onze comfortabele en vrijstaande chalets of bungalows. Ze zijn geschikt voor 3 tot 8 personen, dus groot genoeg voor een gezellige vakantie met partner, gezin, familie of vrienden. Kom tijdens de zomervakantie naar Het Verscholen Dorp en geniet van het park en de omgeving.

 
 
 
 

Boek jouw zomervakantie bij ons ⤵

 

Voor ieder wat wils  

Tijdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen op Het Verscholen Dorp. Op het park kan je gebruik maken van onze faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad of koel af met de kinderen in het peuterbadje. Zin in wat actiefs? Ga een potje tennissen op de tennisbaan of ga met de kinderen naar de speeltuin. Ook is het mogelijk om een fiets of E-bike te huren bij de receptie. Zo kan je op een leuke manier de omgeving verkennen. Benieuwd wat je verder allemaal bij ons kan beleven?

 
 

Faciliteiten

  • Peuterbad
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
 

Sfeerimpressie van ons bungalowpark ⤵

 

Ontdek de omgeving tijdens de zomervakantie? 

Het Verscholen Dorp ligt in de mooie Hanzestad: Harderwijk. Het is een acht eeuwen oude stad met uitstekende eigentijdse recreatieve voorzieningen. Veel oude gebouwen hebben bestemming gekregen als winkel, restaurant, galerie of wooncomplex. Zo is er genoeg te doen in de mooie stad. Dicht bij Harderwijk liggen nog drie grote steden: Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. Ook hier is genoeg te beleven. Even geen zin in de drukte van de stad? Op nog geen tien minuten buiten de mooie Hanzestad vind u een andere wereld: de Veluwe, een weidse wereld van groen en rust. De prachtige bossen, de paars gekleurde heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad. Kom naar Het Verscholen Dorp en ontdek wat de omgeving te bieden heeft!