Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Waterpret op de Veluwe

Harderwijk aan het Veluwemeer

Ook waterratten kunnen terecht op de Veluwe. Harderwijk en omstreken biedt volop mogelijkheden om te genieten van het prachtige, verfrissende water. Lekker eten langs het water aan de vernieuwde boulevard, relaxen op het Strandeiland met uitzicht op de oude binnenstad, vaar mee met een traditionele botter, of huur een bootje en vaar er op uit. Er is voor ieder wat wils!

 
SUP

SUP

Stel je voor: een stralend zonnige dag, je glijd over het kalme water van het Veluwemeer, voel de warme zonnestralen op je huid en geniet van het panoramische uitzicht op het omliggende landschap.

SUP-pen biedt een unieke manier om te ontspannen, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je balans, kracht en core-spieren. Het rustgevende geluid van je peddel die door het water glijdt, creëert een meditatieve sfeer waarin je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Huur je SUP bij: 
SUP & GO 
SUPVERHUUR Harderwijk 
What's SUP

 
Zandenplas

Zandenplas

Neem gerust je camera mee, want Recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet is echt prachtig. Dit  recreatiegebied, verscholen in de bossen van de Veluwe, geeft je het gevoel alsof je een dag doorbrengt op een tropische bestemming, dankzij de hoge naaldbomen en het helderblauwe water.

Wat de Zandenplas extra speciaal maakt, is dat het niet alleen een visueel pareltje is, maar ook perfect geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Het is er knus en overzichtelijk, waardoor de kleintjes naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, terwijl jij ontspannen toezicht kunt houden vanaf je handdoek.

Heb je trek in iets lekkers? Breng dan zeker een bezoekje aan het strandpaviljoen voor een ijsje of een verfrissend drankje.

 
Boulevard Harderwijk

Strandboulevard

Liever vanaf het droge genieten van de waterrijke omgeving? Wandel langs de eeuwenoude stadsmuur op de Strandboulevard, proef een vers gevangen visje bij Johannes of strijk neer op een terras langs de waterkant.

Op de Strandboulevard valt er van alles te beleven. Laat je meeslepen door de bedrijvigheid in de diverse havens of zoek een plekje bij de lokale bevolking op het karakteristieke leugenbankje bij het nieuwe Havenkantoor. Je kunt er zeker van zijn dat je de meest boeiende verhalen over Harderwijk te horen krijgt.

Botter varen

Botter varen

Meevaren met een traditionele Harderwijkse Botter is een unieke manier om het prachtige Veluwemeer te ontdekken, zeker in combinatie met één van de arrangementen, met o.a. vis roken of een stadwandeling.

In combinatie met één van de arrangementen, met o.a. vis roken, een stadwandeling of vaar met de Botter naar één van de eilandjes rondom Harderwijk voor een lekkere eiland-barbecue. Kortom, een botter huren in Harderwijk is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen.

Huur een Botter bij: 
Botter huren Harderwijk 

 
Windsurfen

Windsurfen

Windsurfen bij Strand Horst is een avontuurlijke manier om te genieten van het Veluwemeer. Strand Horst, is een paradijs voor windsurfers van alle niveaus. Met zijn uitgestrekte wateroppervlak en constante windomstandigheden en ondiepe locatie is het een ideale plek om deze spectaculaire watersport te beoefenen.

Of je nu een ervaren windsurfer bent of net begint, Strand Horst heeft voor iedereen iets te bieden. Er zijn verhuurlocaties waar je alle benodigde uitrusting kunt huren, van planken tot zeilen.  

Telstar Beach is hét adres om te leren surfen. De surflessen zijn voor alle leeftijden en niveaus.

 
Hondenstrand

Hondenstrand

Harderwijk wordt omringd door uitgestrekte wateren en diverse stranden, die de perfecte setting bieden voor een dag vol waterplezier met je geliefde viervoeter. In het laagseizoen zijn bijna alle stranden gastvrij voor honden.

Zelfs tijdens de warme zomermaanden zijn er in de nabijheid enkele locaties waar je samen met je hond kunt genieten van verfrissende zwemavonturen.

Erkemedestrand is de perfecte bestemming voor hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters. Dit speciale hondenstrand biedt de ideale gelegenheid om samen met je harige metgezel te genieten van de zon en het strand. Hier kunnen honden vrij rondrennen, spelen in het zand en zelfs een verfrissende duik nemen in het water. 

In het hart van nieuwbouwwijk Harderweide, in de bocht van snelweg A28, bevindt zich Crescent Park. In dit park kan je wandelen, spelen en zelfs voor je trouwe viervoeter is er een speciale plek. Voor de honden is er een speciaal stuk strand aangewezen als hondenstrand.

Op zoek naar een leuke accommodatie in Harderwijk? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy Wooden Chalet

Kom genieten in deze gezellige houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Veluwe lodge

Ontdek de prachtige Veluwe Lodges: een oase van ruimte en comfort om volledig tot rust te komen. Geniet van de gezellige woonkamer met een comfortabele zit- en eethoek en goed uitgeruste open keuken. Via een schuifdeur kom je in de ruime tuin met veel privacy.
Meer