Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Waterpret op de Veluwe

Harderwijk aan het Veluwemeer

Ook waterratten kunnen terecht op de Veluwe. Harderwijk en omstreken biedt volop mogelijkheden om te genieten van het prachtige, verfrissende water. Lekker eten langs het water aan de vernieuwde boulevard, relaxen op het Strandeiland met uitzicht op de oude binnenstad, vaar mee met een traditionele botter, of huur een bootje en vaar er op uit. Er is voor ieder wat wils!

SUP

SUP

Stel je voor: een stralend zonnige dag, je glijd over het kalme water van het Veluwemeer, voel de warme zonnestralen op je huid en geniet van het panoramische uitzicht op het omliggende landschap.

Zandenplas

Zandenplas

Neem gerust je camera mee, want Recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet is echt prachtig. Dit  recreatiegebied, verscholen in de bossen van de Veluwe, geeft je het gevoel alsof je een dag doorbrengt op een tropische bestemming, dankzij de hoge naaldbomen en het helderblauwe water.

Boulevard Harderwijk

Strandboulevard

Liever vanaf het droge genieten van de waterrijke omgeving? Wandel langs de eeuwenoude stadsmuur op de Strandboulevard, proef een vers gevangen visje bij Johannes of strijk neer op een terras langs de waterkant.

Botter varen

Botter varen

Meevaren met een traditionele Harderwijkse Botter is een unieke manier om het prachtige Veluwemeer te ontdekken, zeker in combinatie met één van de arrangementen, met o.a. vis roken of een stadwandeling.

Windsurfen

Windsurfen

Windsurfen bij Strand Horst is een avontuurlijke manier om te genieten van het Veluwemeer. Strand Horst, is een paradijs voor windsurfers van alle niveaus. Met zijn uitgestrekte wateroppervlak en constante windomstandigheden en ondiepe locatie is het een ideale plek om deze spectaculaire watersport te beoefenen.

Hondenstrand

Hondenstrand

Harderwijk wordt omringd door uitgestrekte wateren en diverse stranden, die de perfecte setting bieden voor een dag vol waterplezier met je geliefde viervoeter. In het laagseizoen zijn bijna alle stranden gastvrij voor honden.

Op zoek naar een leuke accommodatie in Harderwijk? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Tiny Lodge

Gezellig Tiny Lodge (48 m²) voor 2-3 personen met tuin en terras. Ontspannen in de woonkamer met een film, spelletjes of een goed boek op de bank. Perfect voor een knusse vakantie!
Meer

Cozy Lodge

Kom genieten in deze gezellige Cozy Lodges, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer