Bungalowpark Het Verscholen Dorp
 Met jouw hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Voor jou en jouw hond is er van alles te beleven rondom bungalowpark Het Verscholen Dorp en op de Veluwe. Laat jouw hond lekker vrij rondrennen en spelen in de volgende prachtige natuurgebieden met fantastische wandelpaden, je zult ongetwijfeld ook genieten!

Het Strokelbos wat ten zuiden van Harderwijk, op prima loopafstand van ons bungalowpark ligt is een heerlijk natuurgebied waar jouw hond los mag lopen. Zeker de moeite van een bezoek waard!

In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in het Ermelose bos. Ook hier mogen de honden vrij rondlopen. Dit is een mooi, bosrijk gebied, ten noorden van Ermelo. Er zijn routes van 5, 7½ en 9 km. De route van 5 km loopt dwars door het losloopgebied. Tussen het Strokelbos en het Ermelose bos moet de hond soms even aan de lijn, maar als u dat geen probleem vindt, kunt u hier uren wandelplezier beleven met de hond! Hoewel vanuit Het Verscholen Dorp de wandeling ernaartoe al een feest is, kunt u ook met de auto er naartoe rijden. Parkeren is hier gratis!

Dus…….wacht niet langer en verwen jouw hond met een verblijf op Bungalowpark Het Verscholen in Harderwijk, want er is toch niets leuker dan je trouwe viervoeter meenemen op vakantie !

 

Een ander mooi gebied wat ideaal is voor de hond, is De Groevenbeekse Heide. Dit is een groot heidegebied omgeven door bos, tegen de bebouwde kom van het gezellige Ermelo aan. Hier kunt u naar hartenlust wandelen met uw hond, ook hier mogen zij loslopen. Er bevinden zich nog veel oude grafheuvels die duizenden jaren oud zijn. Het landschap is licht glooiend, is circa 200 hectare groot en is onderdeel van het stuwwallenmassief van de Veluwe, die ontstaan zijn in de ijstijd! Je kunt gratis parkeren aan het einde van de Herderlaan.

 
Vakantie met de hond
 

Harderwijk is natuurlijk omgeven door veel water en verschillende strandjes waar jouw hond zich ook geweldig kan vermaken!

Op de volgende stranden in de buurt van “Het Verscholen Dorp” zijn honden toegestaan:

In het Crescent Park in Harderwijk is een gloednieuw hondenstrand aangelegd, een prachtige plek om te genieten, zowel voor mens als dier. Een gebied met veel groen en ruimte, ideaal om lekker zwemmen, spelen, rollen, graven en ravotten.

Het Kuinderbos met het natte neuzenpad is het grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. In het westelijke deel kunnen honden lekker vrij rondrennen en er is een wandelroute van ongeveer een uur. De route loopt langs een groot honden speelveld en een strandje waar ze heerlijk kunnen zwemmen en loslopen. Er staan picknickbanken op het speelveld en je kunt hier vrij parkeren.

Op het Erkemederstrand kan jouw hond zich lekker uitleven. Het strand is uitgestrekt en anderhalve kilometer lang. Ook zijn er bosjes en stukken gras. Ideaal om lekker te wandelen en recreëren met de hond. Het losloopgebied is het hele jaar door geopend.

Ook wordt er ieder jaar in september op het Erkemederstrand een hondendag georganiseerd. Er zijn dan diverse activiteiten en workshops, waaraan je (meestal met hond) kunt deelnemen. Er is een gezellige braderie van 2 km lang, met een uitgebreid assortiment aan hondenbenodigdheden en een springkussen.

Dus…….wacht niet langer en verwen jouw hond met een verblijf op Bungalowpark Het Verscholen te Harderwijk, want er is toch niets leuker dan je trouwe viervoeter meenemen op vakantie !