Bungalowpark Het Verscholen Dorp
 Met jouw hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Voor jou en jouw hond is er van alles te beleven rondom bungalowpark Het Verscholen Dorp en op de Veluwe. Laat je hond lekker vrij rondrennen en spelen in één van de volgende prachtige natuurgebieden met fantastische wandelpaden, je zult ongetwijfeld ook genieten!

Het Strokelbos ten zuiden van Harderwijk, dat op prima loopafstand van ons bungalowpark ligt, is een heerlijk natuurgebied met verschillende wandelroutes waar jouw hond los mag lopen. Zeker de moeite van een bezoek waard!

Dus…….wacht niet langer en verwen jouw hond met een verblijf op Bungalowpark Het Verscholen in Harderwijk, want er is toch niets leuker dan je trouwe viervoeter meenemen op vakantie!

Een ander mooi gebied wat ideaal is voor de hond, is de Groevenbeekse Heide. Dit is een groot heidegebied omgeven door bos, tegen de bebouwde kom van het gezellige Ermelo aan. Hier kunt u naar hartenlust wandelen met uw hond, ook hier mogen zij loslopen. Er bevinden zich nog veel oude grafheuvels die duizenden jaren oud zijn. Het landschap is licht glooiend, is circa 200 hectare groot en is onderdeel van het stuwwallen massief van de Veluwe, die ontstaan zijn in de ijstijd! Je kunt gratis parkeren aan het einde van de Herderlaan.

 
Vakantie met de hond
 

Harderwijk is omgeven door veel water en daarom zijn er veel verschillende strandjes waar jouw hond zich ook geweldig kan vermaken!

Op de volgende stranden in de buurt van Bungalowpark Het Verscholen Dorp zijn honden toegestaan:

In het Crescent Park in Harderwijk is een gloednieuw hondenstrand aangelegd, een prachtige plek om te genieten, zowel voor mens als dier. Een gebied met veel groen en ruimte, ideaal om lekker zwemmen, spelen, rollen, graven en ravotten.

Het Kuinderbos met het natte neuzenpad is het grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. In het westelijke deel kunnen honden lekker vrij rondrennen en er is een wandelroute van ongeveer een uur. De route loopt langs een groot honden speelveld en een strandje waar ze heerlijk kunnen zwemmen en loslopen. Er staan picknickbanken op het speelveld en je kunt hier vrij parkeren.

Op het Erkemederstrand kan jouw hond zich lekker uitleven. Het strand is uitgestrekt en anderhalve kilometer lang. Ook zijn er bosjes en stukken gras. Ideaal om lekker te wandelen en recreëren met de hond. Het losloopgebied is het hele jaar door geopend.

Dus……wacht niet langer en verwen jouw hond met een verblijf op Bungalowpark Het Verscholen te Harderwijk, want er is toch niets leuker dan je trouwe viervoeter meenemen op vakantie!

 

Op zoek naar een leuke accommodatie voor een vakantie met jouw hond? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy Wooden Chalet

Kom genieten in deze gezellige houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Casa Color

Welkom in dit uniek ingerichte en idyllisch gelegen chalet, aan de rand van de prachtige Veluwe en op slechts een steenworp afstand van het levendige centrum van Harderwijk. Hier geniet je van een perfecte balans tussen rust en levendigheid.
Meer