Bungalowpark Het Verscholen Dorp
EROP UIT MET DE KINDEREN!

Eropuit met kinderen!

Leuke uitjes met kinderen

In en om Harderwijk is er genoeg te doen voor de kids. Dankzij de gunstige ligging ben je binnen een mum van tijd bij de leukste uitjes. Zo is er natuurlijk het alom bekende Dolfinarium en voor de waaghalzen mag een bezoekje aan Walibi niet ontbreken. Maar er is nog veel meer te doen en te beleven! Wij hebben een aantal uitjes uitgelicht!

Schateiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren

Ben je klaar voor een avontuurlijk dagje uit? Ga met kapiteinsdochter Mare en scheepsjongen Dieke op ontdekkingstocht door het SchatEiland in Zeumeren. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich urenlang vermaken want er is genoeg te doen. Lekker klimmen en klauteren in het aangespoelde schip, schatgraven met de kapitein, goud zoeken, bootjes besturen en zelfs schieten met kanonnen. En... SchatEiland Zeumeren is maar een half uurtje rijden vanaf Het Verscholen Dorp!

 
Klimbos

Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk is niet zo maar een klimbos. Naast een oneindig lang klimparcours waar je zelf je route bepaalt is er ook een Rollercoaster Zipline! De zipline gaat dwars door het bos en door de hoge snelheid en de bochten lijkt het net of je in een echte rollercoaster zit. Uniek in Nederland. Iedereen vanaf 1.20 m kan al komen klimmen in het klimbos. Hierdoor is het klimmen ook goed geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of dagje weg met de hele familie. En dat op nog geen 5 minuten rijden van Het Verscholen Dorp!

Hans&Grietje

Hans & Grietje

Wat is er spannender dan om in een sprookje te stappen en het zelf te beleven? Vanaf ons bungalowpark rijdt je met 10 minuten naar Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde. Eenmaal aangekomen kan het avontuur echt beginnen. Er is een heksenhuisje met een ware gevangenis, er zijn trampolines, een skelterbaan, een speel-hooiberg en er zijn i.s.m. Natuurmonumenten, 2 (kinder)wandelroutes. En natuurlijk wordt de dag afgesloten met een heerlijke pannenkoek!

 
Paddenstoel

Kabouterpad Nunspeet

Wist je dat hier op de Veluwe kabouters wonen? Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. Echt waar! Vanaf Buitencentrum Veluwe-Noord van Staatsbosbeheer kunnen de kids met een puntmuts op en hun wangen rood geschminkt een route van 500 tot 1500 meter lopen. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Binnen een kwartier vanaf Het Verscholen Dorp bent je al bij het Kabouterpad.

Maisdoolhof

Maisdoolhof Voorthuizen

Bij het Maïsdoolhof in Voorthuizen valt er van alles te beleven, te spelen en ook nog te leren. Naast de maïsdoolhof is er een skelterbaan, traptraktorbaan, treintjes, een heus maiszwembad, zandbak met waterplezier, trampoline's, een reuzesjoelbak, jeu de boules, een speurtocht... Kortom, te veel om op te noemen! Vergeet niet om een picknickmand gevuld met lekkers mee te nemen want er zijn allerlei leuke picknickplekjes op het terrein. Kijk voordat je er een bezoekje brengt even op de website want het doolfhof is alleen geopend wanneer het maïs hoog genoeg is.

 
 

Op zoek naar een leuke accommodatie voor jouw vakantie met kinderen? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy Wooden Chalet

Kom genieten in deze gezellige houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Heide lodge

Ontdek de Heide Lodge en geniet van deze leuke accommodatie, elk met een eigen stijl en indeling, perfect voor maximaal 4 personen.
Meer