Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Laat je verrassen door de heerlijke lokale lekkernijen van de Veluwe

Ontdek de smaken van de Veluwe!

Ontdek de heerlijke streekproducten van de Veluwe! Bakker Piet uit Elspeet bakt ambachtelijk brood en gebak, ga voor een vers gerookte paling naar Dries van den Berg en geniet van heerlijk ijs en zoete lekkernijen bij Patrijs. Proef de smaken van de Veluwe!

 

Bakker Piet

Bakker Piet is een ambachtelijke bakker gevestigd in het mooie dorp Elspeet op de Veluwe. Sinds 1938 wordt er dagelijks vers brood, banket en andere lekkernijen gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Bij Bakker Piet kun je ook terecht voor een lekker ontbijtje of lunch. Bakker Piet staat bekend om zijn vakmanschap en persoonlijke service. Als je in Elspeet bent, mag je een bezoekje aan zijn bakkerij niet overslaan!
Zin in al dit lekkers gekregen? Bakker Piet verzorgt ook de broodjesservice 🥐 op het park. Klik hier om te bestellen!

Dries van den Berg
 

Visspecialist Dries van den Berg & zn.

Visspecialist Dries van den Berg is een begrip in Harderwijk en omstreken als het gaat om de allerbeste visproducten. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, hebben zij een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het selecteren en bereiden van de meest verse en smaakvolle vis. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van verse vis, schaal- en schelpdieren en heerlijke huisgemaakte visproducten.

Als je een liefhebber bent van verse vis en een unieke culinaire ervaring wilt beleven, is een bezoek aan Visspecialist Dries van den Berg in Harderwijk zeker de moeite waard. Wist je dat er zelfs een heus Palingmuseum in het restaurant is gevestigd? Hier proef je de passie en ambacht van een ware visspecialist

Burg Bieren Ermelo
 

Burg Bieren 

Burg Bieren in Ermelo, is een waar walhalla voor bierliefhebbers. De winkel herbergt een uitgebreide en indrukwekkende selectie van meer dan 3000 verschillende bieren van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar de verfijnde trappistenbieren uit België, de gedurfde ambachtelijke brouwsels uit Nederland of de spannende smaken van internationale brouwerijen, bij Burg Bieren vind je een schat aan keuzes die je smaakpapillen zullen verrassen.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, een bezoek aan Burg Bieren is een waar genot voor de zintuigen. Klik hier om het assortiment te bekijken. 

Patrijs - Patisserie & IJs

Nadat Hilde van Maanen in 2016 de titel MasterChef Holland heeft binnen gesleept, heeft zij ervaring bij diverse topbedrijven opgedaan en haar technieken en haar smakenpalet verder ontwikkeld tot dessert expert.

De ambacht en de liefde voor alles wat zoet is staat voelbaar en zichtbaar centraal bij Patrijs in Harderwijk. Smaak en stijl komen samen. Met vakmanschap en passie worden het ambachtelijk ijs en de verrukkelijke patisseriecreaties bereid.

Naast het ijs biedt Patrijs ook een uitgebreid assortiment aan patisserie. Van delicate taarten en gebakjes tot knapperige koekjes en chocoladelekkernijen, elke creatie wordt met liefde en vakmanschap bereid. Laat je verleiden door de zoete verleidingen en geniet van een moment van puur genot bij Patrijs.

 
Veluwemeerhoning

Veluwemeerhoning

Veluwemeerhoning is een heerlijke honingsoort afkomstig uit de mooiste regio van Nederland; De Veluwe. Deze honing wordt geproduceerd door hardwerkende bijen die zich voeden met de diverse bloemen en planten die het gebied te bieden heeft. Veluwemeerhoning is niet alleen een smakelijke toevoeging aan je keuken, maar het heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en wordt vaak gebruikt als een natuurlijk middel om keelpijn te verlichten.

Wijngaard Telgt

Wijngaard Telgt

De geschiedenis van Wijngaard Telgt  begint in 2005, toen de familie Van Nieuwenhuijzen besloot om hun passie voor wijn te volgen en een wijngaard te beginnen. Met zorgvuldig geselecteerde druivensoorten en toegewijde aandacht voor het wijnproductieproces, heeft Wijngaard Telgt in de loop der jaren een reputatie opgebouwd voor het produceren van heerlijke wijnen. Naast de rondleidingen biedt Wijngaard Telgt ook proeverijen aan, waar je kunt genieten van de heerlijke wijnen die ze produceren.

Arkelandshoeve

Landwinkel Arkelandshoeve

Aan de rand van Ermelo, in het charmante buurtschap Telgt, bevindt zich het pluimveebedrijf van Erik en Roelie Staal. Op het erf van de boerderij vindt je Landwinkel Arkelandshoeve, waar je kunt genieten van een breed scala aan heerlijke ambachtelijke producten.

Op het pluimveebedrijf worden eenden en kuikens gehouden, die opgroeien zonder het gebruik van antibiotica. Het vlees van deze dieren is vanzelfsprekend verkrijgbaar in de schappen van de Landwinkel. 

 
 

Geniet van al dit lekkers in de omgeving, overnacht bij Het Verscholen Dorp. Bekijk de opties⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Cozy Wooden Chalet

Kom genieten in deze gezellige houten chalets, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer

Veluwe lodge

Ontdek de prachtige Veluwe Lodges: een oase van ruimte en comfort om volledig tot rust te komen. Geniet van de gezellige woonkamer met een comfortabele zit- en eethoek en goed uitgeruste open keuken. Via een schuifdeur kom je in de ruime tuin met veel privacy.
Meer