Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Weekmarkten in de omgeving

In Nederland zijn wekelijkse markten een geliefde traditie en een favoriete plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen om verse producten en ambachtelijke lekkernijen te ontdekken.

Deze kleurrijke markten, die vaak in stadscentra worden gehouden, bieden een overvloed aan verse groenten, fruit, kaas, bloemen en andere lokale producten. Naast het winkelen voor verse ingrediënten bieden de wekelijkse markten ook een gezellige sfeer waar mensen samenkomen, rondslenteren en genieten van de verscheidenheid aan kraampjes. We laten je graag kennismaken met een aantal weekmarkten die je tijdens je verblijf bij ons kunt bezoeken!

Markt
 

Harderwijk

De weekmarkt in Harderwijk vindt elke zaterdagochtend plaats op het Kloosterplein. Wat de weekmarkt in Harderwijk zo bijzonder maakt, is de historische setting van de stad. Omringd door prachtige oude gebouwen en karakteristieke steegjes. Natuurlijk mogen we de heerlijke verse producten niet vergeten.

Er is ook elke woensdag markt in Harderwijk aan de Tonselsedreef in Drielanden. Het is zeker een bezoekje waard. Zelfs als je niets nodig hebt, kun je langskomen en je vermaken!

 
Markt

Nunspeet

De wekelijkse markt in Nunspeet vindt plaats op donderdagochtend. De markt bevindt zich voor het gemeentehuis op Markt 1 en biedt een gevarieerd aanbod van verse producten, ambachtelijke producten en andere lekkernijen. Naast winkelen is de wekelijkse markt ook een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, rondslenteren en genieten van de levendige sfeer. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten of gewoon wilt genieten van de lokale sfeer, de wekelijkse markt in Nunspeet is een aanrader.

 

Ermelo

Op korte rijafstand van ons bungalowpark ligt het dorp Ermelo, waar de weekmarkt elke dinsdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur een waar feest is. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur terwijl je langs de kraampjes slentert die seizoensgroenten, fruit en ambachtelijke lekkernijen verkopen. 

Vergeet niet om Nederlandse specialiteiten te proberen, zoals de beroemde haring met uitjes en een lekker stukje kaas van de kaasboer. Je vindt deze markt op het Raadhuisplein in Ermelo.

 
Markt

Putten

Elke woensdag van 8.00 tot 13.00 uur biedt de weekmarkt in Putten een breed scala aan producten: ondergoed en nachtkleding, kipgerechten, vers vlees van de slager, noten van de notenbar, verse vis, kaas, groenten, brood en banket, bloemen en tuinplanten en nog veel meer. De markt staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit. Ervaar de gezellige sfeer en geniet van een kopje koffie terwijl je een praatje maakt met andere bezoekers.

Jouw perfecte vakantiehuis rondom deze gezellige weekmarkten ⤵