Bungalowpark Het Verscholen Dorp

De mooiste lunch locaties in de omgeving

De mooiste lunch locaties in de omgeving 

Stel je voor: genieten van een heerlijke maaltijd op een plek die je betovert met zijn unieke ambiance en adembenemende omgeving. Restaurants op bijzondere locaties bieden een onvergetelijke eetervaring die verder gaat dan alleen het proeven van smakelijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant dat verscholen ligt tussen de groene bladeren van een sprookjesachtig bos, waar je kunt genieten te midden van de natuurlijke pracht en het rustgevende geluid van de vogels of restaurants die zich bevinden op historische landgoederen, bij kastelen. Of je nu een fijnproever bent, een avontuurlijke reiziger of gewoon op zoek bent naar iets nieuws en unieks, deze restaurants op bijzondere locaties bieden een onvergetelijke ervaring

Brasserie Staverden

Staverden

Brasserie Staverden, gelegen in de 17e-eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden, is een bijzondere en prijswinnende eetgelegenheid. Met twee aaneengeschakelde ruimtes, de Serre en de Orangerie, en twee aangrenzende terrassen. De unieke locatie van Brasserie Staverden in Nederland wordt gekenmerkt door de prachtige kasteeltuinen van Staverden. De combinatie van moderne en klassieke elementen in het interieur zorgt voor een bijzondere sfeer. Met twee ruime terrassen, waaronder het 'pauwenterras' dat grenst aan de voormalige pauwenkooi, kun je genieten van de prachtige tuinen en het bosrijke landschap. Verken de omgeving met diverse wandelroutes en breng een bezoek aan de eigen moestuin en kruidenkas van het restaurant.

Boshuis Drie

Boshuis Drie

In het hart van de oudste, aaneengesloten bossen van Nederland staat restaurant Boshuis Drie. Dit restaurant is gelegen in een monumentale Veluwse boerderij/boswachterswoning uit 1765. In deze boerderij bevindt zich een jachtkamer. Hier kwamen de eigenaren van het Speulderbos na een jachtpartij bij elkaar om te vergaderen. Het Boshuis is halverwege de twintigste eeuw omgebouwd tot een restaurant. Het Boshuis is een geliefde plek voor wandelaars, fietsers en ruiters, omdat het langs verschillende routes ligt. 

Buitenplaats Het Loo

Buitenplaats Het Loo

Buitenplaats Het Loo bevindt zich bij het bij het prachtige Uddelermeer. Met uitzicht op het meer en omringd door de groene bossen, geniet je hier in alle rust van de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Na het eten kun je een ontspannende wandeling maken rond het meer en genieten van de prachtige natuur. Laat je meevoeren door de betovering van deze bijzondere locatie. Buitenplaats Het Loo ademt historie. Wist je dat de voormalige koningin Wilhelmina hier vroeger thee kwam drinken? Ze arriveerde in haar koets en parkeerde deze in het Koetshuis. Om de erfenis van het Koetshuis in stand te houden, is er nog steeds een koets te bewonderen. Hoewel het niet het origineel is, is het absoluut een waardige vervanger die de geschiedenis tot leven brengt

Eet & Drink Lokaal Aardhuis

Aardhuis

In 1861 gaf Willem III de opdracht tot de bouw van het Aardhuis, oorspronkelijk bedoeld als locatie voor bijeenkomsten van militaire autoriteiten. Prins Hendrik, vanwege zijn interesse in jacht en wild, richtte het later in als jachtchalet. In 1972 werd op verzoek van koningin Juliana een nieuwe bestemming gegeven aan het gebouw: een voorlichtingscentrum over natuur en wild. Koningin Beatrix en tegenwoordig koning Willem-Alexander zetten deze traditie als educatief centrum voort. Het bezoekerscentrum boven het Eet & Drink Lokaal is nog steeds open voor bezoekers. Tip: Maak een wandeling van 3 km door het Aardhuispark en maak grote kans om wilde dieren te spotten.

Geniet van al dit lekkers in de omgeving, overnacht bij Het Verscholen Dorp. Bekijk de opties⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Tiny Lodge

Gezellig Tiny Lodge (48 m²) voor 2-3 personen met tuin en terras. Ontspannen in de woonkamer met een film, spelletjes of een goed boek op de bank. Perfect voor een knusse vakantie!
Meer

Cozy Lodge

Kom genieten in deze gezellige Cozy Lodges, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer