Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Herfst, de meest kleurrijke tijd van het jaar!

Herfst op de Veluwe, onze tips!

De herfst op de Veluwe is de meest betoverende tijd van het jaar. Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor koelere temperaturen en kortere dagen, ondergaat dit prachtige natuurgebied een adembenemende transformatie. De Veluwse bossen worden gehuld in een rijke lappendeken van warme herfstkleuren. Bladeren veranderen van groen naar tinten rood, oranje en geel, en dwarrelen zachtjes omlaag naar de met mos bedekte bosbodem. En om extra te genieten van al dit moois, delen wij hieronder onze tips! 

Wandelen herfst

Wandelen door de prachtig gekleurde bossen

De Veluwe biedt een scala aan wandelpaden, variërend van kronkelende bospaden en uitgestrekte heidevelden. Heerlijk om dan een eind te wandelen door de prachtig gekleurde bossen.  

Herten

Wild spotten

De herfst is het paarseizoen voor edelherten en wilde zwijnen, waardoor de kans groot is dat je herten met imposante geweien of nieuwsgierige zwijnen met hun jongen tegenkomt. 

Wildpraat

Geniet van de smaken van de Veluwe

Ben je benieuwd naar de smaken van de Veluwe en wil je de Veluwe op een unieke manier ontdekken? Dan is Wildpraat absoluut de perfecte ervaring voor jou!

Op zoek naar een leuke accommodatie voor tijdens je vakantie in de herst? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Tiny Lodge

Gezellig Tiny Lodge (48 m²) voor 2-3 personen met tuin en terras. Ontspannen in de woonkamer met een film, spelletjes of een goed boek op de bank. Perfect voor een knusse vakantie!
Meer

Cozy Lodge

Kom genieten in deze gezellige Cozy Lodges, perfect voor 4 tot 5 personen! Geniet van de vrijstaande accommodatie met een ruim oppervlak van ± 60m², gelegen op een prachtig perceel. Ontspan in de gezellige woonkamer met heerlijke zit- en eethoek.
Meer