Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Ontdek de Veluwe op een E-step of E-mountainbike

Een heerlijk uitje op de E-step of E-mountainbike

Stel je voor, de zon op je gezicht, wind door je haren, adrenaline door je lijf terwijl je door de Veluwse bossen scheurt.
Geen stoffige auto's, geen drukke wandelpaden, nee, jij ontdekt dit prachtige natuurgebied op een E-step of E-mountainbike van Green Valley Electric Fun.

 

Een onvergetelijk avontuur op twee wielen

Tijdens deze avontuurlijke tour ervaar je de Veluwe zoals die bedoeld is: met de wind in je haren en zand tussen je tenen. Je rijdt door dichte bossen, over glooiende zandverstuivingen en langs prachtige fietspaden. Onderweg kom je langs de mooiste plekjes, zoals de schaapskooi waar je de herdershonden in actie ziet, of het motorcrosscircuit waar je de spanning van de coureurs bijna kunt proeven.

"Dirt doesn't hurt"

Bij Green Valley Electric Fun ben je in goede handen. De enthousiaste instructeurs nemen alle tijd om je alles uit te leggen over de E-steps en E-mountainbikes, zodat je met een gerust hart op pad kunt. En vies worden? Maak je geen zorgen, want dat hoort er nu eenmaal bij een avontuur in de natuur! Bij Green Valley Electric Fun is het motto niet voor niets: "dirt doesn't hurt''
 

Green Valley

Voor iedereen die van een beetje avontuur houdt

Deze tour is perfect voor iedereen die van een beetje avontuur houdt en niet bang is om vies te worden. Of je nu een ervaren fietser of stepper bent of nog nooit op een E-step of E-mountainbike hebt gezeten, Green Valley Electric Fun heeft een tour voor jou. Ze hebben verschillende routes die ze aan het begin van de uitleg met je bespreken, zodat je er zeker van bent dat je een route kiest die past bij jouw niveau en avontuurslust.

Green Valley

Tips voor onderweg

  • Wees voorbereid op alle weeromstandigheden
  • Bij slecht weer, draag kleding die vies mag worden
  • Vergeet niet om te genieten van de prachtige omgeving!
  • En omarm de modder! "Dirt doesn't hurt!", zoals ze zeggen bij Green Valley Electric Fun
 

Maak van je verblijf op de Veluwe een onvergetelijke ervaring met Green Valley Electric Fun!

 

Bezoekadres: 

  • Tonnenberg 12, 3852 PD ERMELO
 
 
Green Valley
 
 

Op zoek naar een leuke accommodatie in Harderwijk? ⤵

Bungalow Comfort

Kom heerlijk genieten in de prachtige vrijstaande bungalow, compleet ingericht met een ruime keuken en gezellige openhaard en ervaar het Veluwegevoel!
Meer

Tiny Lodge

Gezellig Tiny Lodge (48 m²) voor 2-3 personen met tuin en terras. Ontspannen in de woonkamer met een film, spelletjes of een goed boek op de bank. Perfect voor een knusse vakantie!
Meer

Cozy Bungalow 2p

Geniet van een romantische overnachting voor twee in het bruisende Harderwijk!
Meer